Mindenmás

Teljes útlezárás van a szerdai tragikus baleset helyszínén, az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalán (frissítve)

Pályakarbantartási munkálatok és műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárták az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalát Maroslele közelében, ahol tegnap halálos baleset történt – tájékoztatott csütörtökön délelőtt a rendőrség.

Mint megírtuk, a baleset 2023. március 22-én valamivel 14 óra előtt történt az M43-as autópálya 28-as kilométerszelvényében. Egy pályafenntartó járműnek ütközött egy kamion, az ütközéstől pedig a jármű a sztráda melletti árokba csapódott. A Magyar Közút makói sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. 

MŰSZAKI MENTÉST VÉGEZNEK

A friss tájékoztatás szerint a pályakarbantartási munkálatok és műszaki mentés idejére 2023. március 23-án 10 óra 25 perckor az érintett sztráda szakaszt lezárták, a rendőrség a határ felé tartó forgalmat a maroslelei lehatónál a 4414-es útra tereli. A forgalom a sztrádára Makónál térhet vissza. A rendőrség kéri az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét!​

FRISSÍTVE (13:19): MEGINDULT A FORGALOM

A rendőrség délután 3 óra után nem sokkal azt közölte, hogy a teljes útlezárás megszűnt, a műszaki mentést befejezték az M43-as autópályán.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb