Közélet

Gyurcsány Ferenc Szegedre jön BarCraftozni és ez nem vicc

Immár harmadik alkalommal veszi a nyakába az országot a Demokratikus Koalíció frakciója, hogy vidéken tartsa meg a frakcióülését. Miskolc és Pécs után ezúttal Csongrád – Csanád vármegyébe látogatnak, ahol több települést is fel fognak keresni. Többek között maga Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke fog lakossági fórumot tartani az IH Rendezvényközpontban, majd a fiatalokkal beszélget a szegedi Barcraft eSport bárban.

Szeged mellett Csongrád, Szentes, Makó és Mórahalom is szerepel a Demokratikus Koalíció Csongrád – Csanád vármegyei programjában. Mint írták, az eseményen beszélgetésre invitálják az érdeklődőket, mely során szó esik majd az egészségügy és az oktatás helyzetéről, valamint a magyar fizetésekről és az egyre növekvő árakról.

A szegedi program az alábbiak szerint alakul:

  • Március 29., 16:30: Gyurcsány Ferenc lakossági fóruma a szegedi Ifjúsági Házban, ahol meghallgathatod, hogyan vezetnék ki Magyarországot a megélhetési válságból.
  • Március 29., 19 óra: 30 év alattiaknak szóló program: ahol a fiatalok találkozhatnak Gyurcsány Ferenccel és beszélhetnek vele az őket érintő problémákról a szegedi Barcraftban.

A teljes vármegyei programot IDE kattintva éred el.

Forrás: Kihelyezett frakcióülés Szegeden FB esemény

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb