KözéletVideo365

A hely, ahol hazai és nemzetközi szaktekintélyektől, akadémikusoktól tanulhatunk – bekukkantottunk az MCC Nyílt Napjára (videóval)

2023-ban ismét várja a végzős középiskolások és egyetemisták jelentkezését a Mathias Corvinus Collegium Egyetemi Programja, ezért az MCC szegedi képzési központja Nyílt Napot hirdetett az érdeklődők számára. Mint kiderült, a most elsőéves egyetemi hallgatók április 16-ig jelentkezhetnek az iskolarendszerű képzésre, az MCC hat iskolájába, míg a leendő egyetemistáknak a junior programba június 25-ig van erre lehetőségük.

A nyílt napra bekukkantottunk Mi is, Asztalos Kata, regionális képviselet-vezetőtől pedig megtudtuk, hogy a nyílt napon az iskolarendszeri képzés volt a fókuszban, amire azok jelentkezhetnek, akik most elsőévesek az SZTE-n. A hallgatók az egyetemi kurzusaik mellett hazai és nemzetközi szaktekintélyektől, akadémikusoktól tanulhatnak, kiscsoportos, személyre szabott formában.

“Különböző tudományághoz kapcsolódnak az iskolák, ahol elmélyült és gyakorlati tudásra tehetnek szert a hallgatók. Ilyen a jogi iskola, a közgazdasági iskola, a nemzetközi kapcsolatok iskola, a médiaiskola, a pszichológia iskola és a történelem és társadalomtudományi iskola. Elsősorban a világra nyitott és érdeklődő hallgatók jelentkezését várjuk, akik jöhetnek az egyetem bármely karáról” – emelte ki Kiss Balázs kollégánk kérdésére Asztalos Kata, regionális képviselet-vezető, aki hozzátette, hogy a képzés teljesen költségmentes és ingyenes.

Kíváncsi vagy, hogy hogyan telt a nyílt nap? Sasold meg a videónkat:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb