Mindenmás

Alakul a szerda délután: pont most tepertek a földre valakit a rendőrök a Mars téren (frissítve, helyszíni videóval)

Izgalmasan telik az ünnepi hosszú hétvége előtti szerda délután Szegeden, mint Sanyi nevű olvasónktól megtudtuk, látványos rendőrségi akció zajlott le a Mars téren. A helyszín az üzletsor előtti buszmegálló volt, a zebra után pár méterrel, az időpont fél 6 környéke, a beszámoló alapján

  • 3-4 rendőrautó,
  • és 8-10 rendőr volt kint,
  • akik egy földön lévő férfit álltak körbe.

“Most tepertek a földre valakit a rendőrök”

– írta a civilben hentesként dolgozó olvasónk, majd hozzátette, hogy az egyik rendőrnőn látszott, hogy intenzív futás után lehetett, tehát elképzelhető, hogy valószínűleg némi sprintelés is megelőzte az intézkedést.

A történtekről megkérdeztük a Csongrád-Csanád Vármegyei RFK sajtóügyeletét is, akik megerősítették, hogy a kollégáik a Mars téren intézkedtek, további részleteket későbbre ígértek.

Amint bővebb információnk lesz az esetről, cikkünk frissülni fog. Hálásan köszönjük az olvasói tudósítást!

FRISSÍTVE (21:30): KÖRÖZÖTT BŰNÖZŐT TEPERHETTEK LE A FÖLDRE, VANNAK VIDEÓINK IS

Az esti órákban további információk érkeztek be szerkesztőségünkbe. Úgy tudjuk, hogy a rendőrök egy körözött bűnözőt láttak meg a Mars téren, aki futásnak eredt. Több olvasónk is arról számolt be, hogy a látszólag jó erőben lévő férfit egyszerűen “le kellett gyűrni”, mert folyamatosan menekülni próbált. A kiszűrődő szövegfoszlányokból az egyik alkalmi tudósítónk azt szűrte ki, hogy talán valamilyen “erőszakos balhét” követett el az illető, ezért volt a helyszínen nagy számú rendőr. 

Az esetről két videó is készült, az egyik a TikTokra került fel egy Evelin nevű hölgy által, a másikat pedig József nevű olvasónk vette fel az autója fedélzeti kamerájával. 

@szeged365

Videón a Mars téri, rendőrségi akció, körözött bűnözőt teperhettek le a szegedi rendőrök (1.) Forrás: R. Evelin Szeged #Police

♬ original sound – Szeged365 –
@szeged365

Videón a Mars téri, rendőrségi akció, körözött bűnözőt teperhettek le a szegedi rendőrök (2.) Szeged Police

♬ original sound – Szeged365 –

További Szeged365 információk az ügyben:

Láttál valamit, amelyről úgy gondolod, érdekelheti a többi szegedit? Küldd be a vadonatúj Szeged365 applikáción keresztül és nyerj minden pénteken a Nagy Szegedi App-teszten! Töltsd le a Szeged365 alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play áruházból!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb