Szegedi ArcokVideo365

Dupla videón a Mars téri rendőrségi akció, körözött bűnözőt teperhettek le a szegedi rendőrök

“Most tepertek a földre valakit a rendőrök” – írt ránk Sanyi nevű olvasónk szerda délután fél 6 környékén, mint kiderült, nem akárkit foghattak el a Mars téren. Úgy tudjuk, körözött bűnöző hajszája ért véget, az akciófilmbe illő jelenetekről videófelvételek is készültek, az egyiken az látszik, hogy a keményen küzdő rendőröknek civil járókelők is próbáltak segíteni.

A helyszín az üzletsor előtti buszmegálló volt, a zebra után pár méterrel, az időpont fél 6 környéke, a Szeged365 olvasói beszámolók alapján 

  • 3-4 rendőrautó, 
  • és 8-10 rendőr volt kint, 
  • akik a földre vittek egy erőszakosan viselkedő férfit.

Úgy tudjuk, hogy a rendőrök egy körözött bűnözőt láttak meg a Mars téren, aki futásnak eredt. Több olvasónk is arról számolt be, hogy a látszólag jó erőben lévő férfit egyszerűen “le kellett gyűrni”, mert folyamatosan menekülni próbált. A kiszűrődő szövegfoszlányokból az egyik alkalmi tudósítónk azt szűrte ki, hogy talán valamilyen “erőszakos balhét” követett el az illető, ezért volt a helyszínen nagy számú rendőr.

Az esetről két videó is készült, az egyik a TikTokra került fel egy Evelin nevű hölgy által, a másikat pedig József nevű olvasónk vette fel az autója fedélzeti kamerájával.

Az akció távolról (a felvétel elején látszik, ahogy az első olvasói beszámolóban szereplő rendőrnő fut a bűnöző után):

@szeged365

Videón a Mars téri, rendőrségi akció, körözött bűnözőt teperhettek le a szegedi rendőrök (2.) Szeged Police

♬ original sound – Szeged365 –

…és közelről, itt már ment a brazil jiu-jitsu, nem is kicsit. A videó alapján úgy tűnik, hogy a szegedi rendőröknek egy kis civil segítsége is akadhatott, a képernyő jobb oldalán lévő fiatalemberek képében.

@szeged365

Videón a Mars téri, rendőrségi akció, körözött bűnözőt teperhettek le a szegedi rendőrök (1.) Forrás: R. Evelin Szeged #Police

♬ original sound – Szeged365 –

Mivel a második videót a TikTok letiltotta (köszönjük), feltöltöttük YouTube short-ként is, bízunk benne, hogy nekik nem lesz ellenükre. A felvételt IDE kattintva tudod megnézni, legalább is addig, amíg nem paterolják ki innen is.

Hálásan köszönjük az olvasói tudósításokat, a Szegedi Rendőröknek pedig minden tiszteletünk a derekas helytállásért! Köszönjük, hogy szolgáltok és védtek!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb