Mindenmás

Újra akcióban a szegedi rendőrök! Most a Csillag térről kaptunk fotókat (frissítve)

A szegedi rendőröknek sok dolguk volt ma délután és este is. Most egy közlekedési balesetről érkeztek fotók a Csillag térről.

Délután futottak be az olvasói fotók és beszámolók arról, hogy egy férfit tartóztattak le a Mars téri piacon. A szegedi rendőrök civilek segítségével tartóztattak le egy körözött bűnözőt. Itt írtunk legutóbb erről:

Ebben pillanatban újabb fotókat kaptunk a Csillag térről, ahol a helyszíni Szeged365 Family tagok által küldött beszámolók alapján egy közlekedési baleset történhetett.

Egy olvasói kommentben kapott fotó alapján egy új típusú busz körül állnak a rendőrautók. Mutatjuk a fotókat, és egyből frissítjük a cikkünket, amint újabb információkat kapunk:

FRISSÍTÉS: MÉG TÖBB FOTÓ ÉRKEZETT A SZEGED365 APP – TRUE PHOTO ALKALMAZÁSUNKON KERESZTÜL

Zsoltnak is köszönjük a képeket, ezek éppen most futottak be a Szeged365 APP -on keresztül, ahol jól látható, hogy a szegedi rendőrök helyszínelnek a Csillag téren a Budapesti krt. irányában, félpályás útzár mellett.

FRISSÍTVE: BALESET TÖRTÉNT, ELSODORTAK EGY EMBERT

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól megtudtuk, hogy egy közlekedési baleset történt a Csillag téren, egy embert elsodortak a helyszínen.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb