Blog

A Nagy Szegedi App-Teszt: itt a harmadik sorsolás, százával jönnek a tudósítások

Két hete pörög a Nagy Szegedi APP-teszt, amelynek célja, hogy együtt, Veletek közösen csiszoljuk tovább a harmadik születésnapunkon debütált Szeged365 alkalmazást. A letöltések szépen pörögnek (App Store link ITT, Google Play pedig ITT), a True Photo tudósítások százával érkeznek, mi pedig – ahogy ígértük – kisorsoltuk a játékunk első három nyertesét, akik fejenként 30-30 ezer forint értékű nyereményekkel gazdagodtak a partnereink jóvoltából. 

Kezdjük a legvégén: nincs megállás, a játék pörög tovább! Szeretnél Te is nyerni? Légy a tudósítónk, töltsd le az alkalmazásunkat és használd a True Photo modult!

Vagyis, 

  • küldj be nekünk egy vagy több fotót a Szeged365 applikáció True Photo részét használva, erre a kampány során minden héten meghatározunk egy-egy témát, a második etapban Szeged épületeire leszünk kíváncsiak,
  • mi pedig minden pénteken sorsolunk, egészen április végéig azok között, akik beszálltak a True Photo küldésbe-tesztelésbe. 

A játék március 24-től április 21-ig tart, a soron következő sorsolási napok: 2023. április 14 és 21.

Egy hét múlva ezeket a nyereményeket fogjuk kisorsolni:

Az egyik nyertes ezt kapja: 

  • 10.000 Ft értékű fogyasztás a REÖK és DELIMO Kézműves Cukrászdák felajánlásával, 10.000 Ft értékű kondibérlet a Cédrus Premium Fitnessbe, 10.000 Ft értékű Tempo Taxi utalvány. 

A másik nyertes ezt: 

  • 10.000 Ft értékű tavaszi virágutalvány Mesi Virágoskertjétől, 10.000 Ft értékű vacsora a Pizza Monkey jóvoltából, 10.000 Ft értékű Prime Mobile kütyü-utalvány. 

A harmadik nyertes pedig ezt: 

  • 10.000 Ft értékű Boutique Optique by Prágai kupon, 10.000 Ft értékű tavaszi megújulás a BioHair Napfény jóvoltából, 10.000 Ft értékű Trója Ételbár és Hummusz Terasz vacsora.

ÓRIÁSI GRATULÁCIÓ A MÁSODIK NYERTES-CSAPATUNKNAK!

Íme az e heti három nyertesünk, akik az alábbi ajándékok dicső gazdái lesznek. A nyerteseket véletlenszerűen, a Random pont org használatával sorsoltuk ki, a személyes értesítések Húsvét után fognak kimenni, a nyereményeket pedig április 15-től tudják majd átvenni.

HARMOS ZSOLT ÉS AZ ÖREG HÖLGY

Zsolt egy meseszép fotót küldött a Szent István téri víztoronyról, amely ezen a héten is óriási TRUE PHOTO sláger volt. A hálánk nem maradt el:

CSONGRÁDI BENTE ÉS A DÓM ÁRKÁDJAI

Ha már Szeged építészeti szépségei voltak a fókuszban, várható volt, hogy telis-tele leszünk Dóm téri fotókkal, úgy is lett. Bente az alábbi gyönyörűséggel nyert:

Bente nyereményei:

  • 10.000 Ft értékű tavaszi megújulás a BioHair Napfény jóvoltából, 10.000 Ft értékű STAR Optika látszerészeti kupon, 10.000 Ft értékű Naturliget biobolt utalvány. 

PAP PIROSKA NEM APRÓZTA EL

Piroska rögtön egy kollázzsal szállt be az app-tesztbe, íme:

Piroska nyereményei:

A nyerteseket 2023.04.11., kedden 08:00-16:00 között értesítjük ki az applikációban használt e-mail címűkön. A játék pörög tovább, Szeged365 Family, app-tesztre fel! Az alkalmazásunkat az App Store és a Google Play áruházban is megtalálod, természetesen 100%-ban díjmentesen.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb