Kikapcs

Korda György és Balázs Klári Szegeden ünnepli a galaxis legszerethetőbb városának születésnapját!

Szeged város történetében először érkezik Magyarország egyik, ha nem a leghíresebb házaspárja ezzel a gigantikus show-val: élő zenekar, táncosok, tombola is lesz, sőt szívet melengető meglepetés vendégek köszöntik szívünknek legkedvesebb városát Szegedet! Mi pedig szeretnénk a lehető legtöbb szegedit elvinni erre a fergeteges show-ra!

A galaxis egyedülálló házaspárja Korda György és Balázs Klári, akik zenéjükkel nem csak a saját korosztályukat tudták megszólítani, de a hazai fesztiválok nagyszínpadainak állandó vendégei is már több éve. A REPTÉR című slágerük pedig szó szerint meghódította a fiatalokat is, nem sok klub van az országban, ahol ne pörgetnék ezt az időt álló örök alkotást.

Sokan elférnek Szeged gigantikus rendezvényhelyszínén, de érdemes gyorsan megvenni a jegyet: már 8.900Ft-tól lehet venni ülőjegyeket, a legdrágább pedig 24.900Ft, amihez már VIP szolgáltatások is járnak: gyorsított beengedés, VIP rész használata, és természetesen az első sorok valamelyike. Helyjegyeket ITT TUDSZ FOGLALNI!

Korda György és Balázs Klári egy új gigantikus élő nagykoncerttel lepik meg a szegedi közönséget, ahol a szervezők elárulták: több meglepetéssel is készülnek, és ha minden jól alakul, akkor a koncert végén már együtt csodálhatjuk a szegedi tűzijátékot is. Szegedre ilyenkor elképesztően sokan látogatnak az ország minden részéről, így nagy öröm, hogy még egy helyszín szórakoztatja a szegedieket és a turistákat az amúgy is programgazdák ünnepi héten.

Az biztos, hogy kihagyhatatlan buli lesz, telis-tele olyan slágerekkel, amit a régebb óta fiatalok régóta ismernek, és jönnek azok a slágerek is, amiket már a fiatlabbak is kívülről tudnak.

Szeged születésnapján, május 21-én vasárnap minden szegedit és Szeged születésnapján a városba érkező turistát szeretettel vár Magyarország legszerethetőbb házaspárja: Korda Görgy és Balázs Klári!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb