Mindenmás

Tíz év után húzta le a rolót a vásárhelyi gasztronómiai élet egyik élénk színfoltja, végleg bezárt a Kispiac Étterem

Hódmezővásárhelyen több étterem, ételbár, söröző, presszó – így a Bivaly, a Kristály és a Cvekedli – volt már kénytelen feladni a rezsikrízis miatt. A népes sort gyarapította a Kispiac Étterem is, akik tavaly szeptemberben jelentették be a bezárást, ám decemberben megpróbálkoztak még egyszer. Mint kiderült, sajnos hiába, hiszen most áprilisban végleg lehúzták a rolót.

A vásárhelyi gasztronómiai élet egyik élénk színfoltja tíz évig működött a belvárosban. Karácsony után megpróbálkoztak az újranyitással, most a héten ismét lehúzták a rolót. A jelek szerint ezúttal végleg – írja a Promenád24.

LAKAT KERÜLT AZ ÉTTEREMRE

Kedden volt utoljára nyitva Hódmezővásárhelyen a Kispiac Étterem, majd lakat került az intézményre. A vendéglátóhely közösségi oldalán is elbúcsúzott a vendégektől. A jelek szerint ezúttal végérvényesen és visszavonhatatlanul. A portál emlékeztet arra, hogy tavaly szeptemberben is elbúcsúzott már a Kispiac Étterem. Karácsony előtt azonban kiderült, ez a zárás mégsem volt végleges, december közepétől mostanáig újra kiszolgálta a vásárhelyi és a máshonnan érkező látogatókat is az étterem különleges étlapjával, fogásaival, süteményeivel. Közösségi oldalukon köszönetet mondtak mindenkinek, aki az elmúlt tíz évben vendégként vagy kollégaként volt jelen a Zrínyi utcai egység életében. Úgy fogalmaztak, egy fejezet lezárult, s remélik, sikerült maradandó nyomot hagyniuk a vásárhelyi gasztronómiában.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb