Mindenmás

Rendes autó keresi rendetlen gazdáját Újszegeden: egy elhagyatott kocsi áll már fél éve a Vedres utcában

Több mint fél évig állt egy Alfa Romeo a Felső Tisza-parton. Kicsit poros és horpadt volt még októberben, majd márciusra már teljesen szétkapták az egyre csak rozsdásodó autót Szegeden, ami a múlt héten tűnt el végleg. Nagyon úgy fest, hogy megvan az utódja, hiszen a Vedres utcában is figyelmesek lettek egy teljesen elhagyatott autóra, azonban most nem egy Alfa Romeo a páciens, hanem egy Ford Mondeo.

“Rendes autó keresi rendetlen gazdáját Újszegeden a Vedres utca 10-es számú ház mögött az udvari részben. Az autó már legalább fél éve itt áll, gumik leengedve, lekoszosodva” – hívta fel a figyelmet az elhagyatott autóra az egyik szegedi csoportban Marianna, aki fotókat is közzétett az ominózus kocsiról:

Jól látszódik, hogy az autó még egészen vállalható állapotban van, a poszt szerint a közterület felügyelet is már keresi a tulajdonost. Hamarosan elviszik az autót Marianna szerint, aki arra hívta fel a figyelmet, hogy a tulajdonos mindenképpen intézkedjen.

EGY ALFA ROMEO LEPUSZTULÁSA A TISZA-PARTON

Először októberben, majd január közepén és most áprilisban is írtunk a Felső Tisza-part Alfa Romeójáról, az azóta eltelt több mint fél év alatt egyre rosszabb állapotba került az autó. Decemberben már a Közterület-felügyelet cetlije is ott volt az autóban, aminek az ablakait betörték, belülről pedig szinte minden valamire használható dolgot elvittek. Decemberben még arról írtunk, hogy vélhetően lassan elszállítják, nos, ez valójában a múlt héten történt meg:

Láttál valamit, amelyről úgy gondolod, érdekelheti a többi szegedit? Küldd be a vadonatúj Szeged365 applikáción keresztül és nyerj minden pénteken a Nagy Szegedi App-teszten! Töltsd le a Szeged365 alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play áruházból!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb