Mindenmás

Árokba borult egy traktor Apátfalvánál, mentőhelikoptert riasztottak a helyszínre (frissítve)

Pénteken délután 3 óra előtt nem sokkal az árokba borult egy traktor Apátfalvánál, a 43-as főút 40 kilométerszelvényénél. Olvasóink jelzése szerint mentőhelikopter is riasztottak a helyszínre, a traktor sofőrje sérülhetett meg.

A Csongrád-Csanád Vérmegyei rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztályától megtudtuk, hogy a helyszínen teljes útlezárás van érvényben. Kerüljétek el a helyszínt, ha tehetitek!

FRISSÍTVE: A TŰZOLTÓK MENTETTÉK KI A SÉRÜLTET

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a makói hivatásos tűzoltók egy embert emeltek ki a beton vízelvezető árokból. A helyszínre mentőhelikopter érkezett.

A főút érintett szakaszán már félpályán halad a forgalom.

FRISSÍTVE, 2.0.: HALÁLOS VOLT A BALESET

Információink szerint a férfit majdnem egy órán át próbálták újraéleszteni, azonban az életét már nem lehetett megmenteni. Úgy tudjuk, a sofőr kiesett a járműből, majd a vontatmány alá került.

Ez ma már a harmadik baleset volt, ezt megelőzően kettő karambol történt Szegeden:

Láttál valamit, amelyről úgy gondolod, érdekelheti a többi szegedit? Küldd be a vadonatúj Szeged365 applikáción keresztül és nyerj minden pénteken a Nagy Szegedi App-teszten! Töltsd le a Szeged365 alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play áruházból!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb