KikapcsVideo365

Dauer? Felejtsd el, ez már nem a 80-as évek: forradalmi hajgöndörítő technológiával durrant a BioHair Napfény

Ha a göndör tincsek hallatán a 80-as évek true metal korszaka jut eszedbe, szólunk: 2023-at írunk és újra menő a hullámos vagy éppen csigafürtökben csavarodó frizura. Sőt, pontosítanánk: ez a trend, mint a BioHair Napfény ügyvezetője, Ivánkay Judit elmondta, a régi-új divat egyszerre söpört végig a sztárvilágon és a modellszakmán, a Hollywood-i díjátadókon és a kifutókon egyaránt a természetesen göndör a trendi. Sőt, a szegedi Kárász utcán is.

Elugrottunk a Napfény Parkban működő, bejelentkezés-mentes okosfodrászatba, hogy kipróbáljuk a pár napja bevezetett Newave nevű eljárást, amely a cég reklámszlogenje szerint a kíméletes tartóshullám legújabb generációja.

VISZLÁT, DAUER! HELLO, NEWAVE!

Ivánkay Judit szerint az újdonság teljesen más, mint a réges-régi dauer, egyrészt tartósan göndör fürtöket eredményez, amelyek mosásról mosásra, két-három hónapon át a hajban maradnak. Amikor kezdenek kimenni, sokkal finomabban teszik, mint a fent említett “oldschool” módszer:

  • míg az csúnyán lenőtt, a felső részen már egyenes volt, de alul még göndör, ami néha egészen furán nézett ki,
  • addig a Newave esetében teljesen egyenletesen simul ki a haj.

NINCS AMMÓNIA, NINCS SZULFÁT

A forradalmian új technológia másik újdonsága, hogy – a BioHair filozófiának megfelelően – egy természetes, ammónia és szulfát mentes formula, ami rendkívül gyors hatóidővel (maximum 20 perc alatt) képes tartós hullámokat varázsolni a hajba.

“Puha, természetes hatású, mégis hosszantartó loknikat eredményező megoldás”

– magyarázta interjúalanyunk.

NEM CSAK GÖNDÖRÍT, HANEM DÚSÍT IS

A Newave szolgáltatás nem csak göndörítésre, hanem a haj dúsítására is kimondottan alkalmas, volument ad a tartás nélküli, vékony szálú hajnak. Arra a kérdésünkre, hogy van-e férfi a “göndörítő” vendégek között, legnagyobb meglepetésünkre Judit azt válaszolta, nagyjából minden második vendég az erősebbik nemet képviseli, magyarán, 50-50 százalék a nemek eloszlása.

Az interjú teljes verzióját videón mutatjuk, közben azt is láthatod, hogyan lesz Dóri egyenes haja kellemesen hullámos a BioHair Napfényben:

Helyszín: Szeged, Napfény Park, Szabadkai út 7, 6729
Elérhetőség: (30) 655 6082
A BioHair Napfényt a Napfény Parkban, a JYSK felőli bejáratnál találod. Online sorban álláshoz kattints IDE!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb