Kikapcs

Csuja Imre művész úr érkezik a Szegedi Borfesztivál első napján a Napfény Műterembe!

Az első két előadás hatalmas sikert aratott: március után újra Szeged jön Csuja Imre, ráadásul a XXVII. Szeged Borfesztivál első napján érkező a Napfény Műterembe. Most hirdették meg az exkluzív vacsoraestet, a cikk írása közben még volt jegy.

Csuja Imre Szegeden is rendkívül népszerű, a Napfény Műterem exkluzív rendezvénytermében az “Imi, mondj egy verset” című előadása után rendkívül közvetlenül tudtunk beszélgetni a művész úrral. Itt tudod megnézni a teljes videót:

A legújabb vacsoraest természetesen borkóstolóval együtt május 12-én lesz, ahol Csuja Imre különleges előadása mellet elképesztően finom vacsorával is kedveskednek a Napfény Műterem exkluzív rendezvénytermében.

A CSUJA IMRE VACSORA – EST MENÜJE

Vacsora: Pesztós fetával szórt madásaláta. Toszkán csirkemell, szárított paradicsomos, fetával-prosciutto sonkával göngyölt grillezett csirkemell, mediterrán grill zöldségekkel, toboz burgonyával
Desszert: Fehér csokis málnás pohárkém

JEGYEK ELŐVÉTELBEN: 14.900HUF! Érdeklődni e-mailen a [email protected] -on vagy telefonon a +36 30 952 6500 -as számon lehet. Szeged, Széchenyi tér 2/a

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb