Kikapcs

A “MERKBAU medence napok” érkezik Szegedre! Akár félmilliós kedvezményt is kaphatsz!

A Szeged365 Family tagoknak, Nektek már megírtuk, hogy milyen különleges eseménnyel érkezik Szegedre a Merkbau! Érdemes előregisztrálni és a helyszínre időben érkezni, mert a MERKBAU-nál most sem tréfálnak: brutális kedvezményekkel és elképesztő szakértelemmel várnak!

Elérhető közelségbe kerül a nyári hűsülés: a Merkbau szegedi építőcentere úgy gondolta, még így áprilisban megmutatja, hogyan tudod a legegyszerűbben, legjobban és a legfontosabb, a legköltséghatékonyabban megoldani ezt a kényeztetést otthonodban. Foglalj helyet akár online, és személyre szabott tanácsadás keretein belül  megmutatják, megtervezik és a kivitelezésben is segítenek Neked. KATT IDE és már foglalhatod is az időpontot! Erről itt írtunk részletesen:

A cikkben arra is kitértünk, hogy a VITALSPA is különlegességekkel készül a szakmai napokon. Érdemes tehát jakuzzi, masszázsmedence témában is foglalni a helyeket, a képre kattintva meg is tudod tenni most:

MEDENCE NAPOK A MERKBAU SZEGEDI ÉPÍTŐCENTERÉBEN

Mutatjuk a dátumot: április 21-én és 22-én kell megismerned a minőségi jakuzzik, masszázsmedencék, kádak, zuhanykabinok világát!

szakmai napokon a Márka-Mix Kft még szélesebb perspektívában mutatja be nekünk szegedieknek a greslapokhoz használatos szintezőtalpakat. WPC burkolatokkal és porszórt termékekkel – profilokkal, burkolatváltókkal és profi padlószegélyekkel készülnek a szakemberek, és minden kérdésedre is szívesen válaszolnak. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb