Kikapcs

Belépő: 4900Ft-tól! Korda György és Balázs Klári élő nagykoncert jön Szeged születésnapján május 21-én a Pick Arénába!

Szeged az ország fesztivál-fővárosa lesz május 12-től, hiszen elindul a XXVII. Szegedi Borfesztivál és Szeged Napja Ünnepségsorozat! Szeged a galaxis legszerethetőbb városa, csodálatos mediterrán hangulatával, és a folyamatosan bővülő programkínálatával! Arról már írtunk, hogy elképesztően népszerű volt a Korda György és Balázs Klári élő nagykoncertre meghirdetett játékunk, de a szervezőktől kaptunk újabb jegyeket is, amiket természetesen Nektek adunk. 

A szervezőktől megkérdeztük milyen típusú jegyekkel lehet a születésnapi koncert felejthetetlen hangulatát átélni. 

  • 4900Ft a legkedvezőbb jegy, ami még ezekben a nehézkesebb időkben is könnyebben kifizethető
  • 9.900Ft a második legkedvezőbb jegy, és ebből van a legtöbb. Akár a színpad előtti részre is válthatunk ennyiért jegyet
  • 12.900Ft közvetlen a VIP jegy után van értékben, csodálatosan belátható ezekről a helyekről a produkció, ahol az élő koncerten túl egyéb meglepetések is várják a szegedieket, és a születésnapra a városunkba látogató turistákat egyaránt
  • 24.900Ft a legdrágább jegy, ez a VIP jegy. Azt is megtudtuk, hogy ezzel a VIP belépővel a legelső 18 sor valamelyikében foglalhatunk helyet, de külön parkoló résszel és külön gyors beengedéssel is kedveskednek nekünk. Egyéb meglepetésekkel is szolgálnak ezért a jegyért, amit később árulnak el a szervezők.

A szabad helyeket itt tudod megnézni a képre kattintva: 

Személyesen hol tudod megvenni? ITT vannak a hozzá legközelebb személyes vásárlási lehetőségek! Mindkét módon gyorsan és könnyen lehet jegyet venni, ami akár kitűnő ajándék a közelgő nyáknapjára is.

A cikk elején írtuk, hogy elképesztően népszerű volt az első játék, nagyon durván sokan írtatok. Most ITT A KÖVETKEZŐ KORDA GYÖRGY ÉS BALÁZS KLÁRI ÉLŐ NAGYKONCERT játékunk: fel kell ismerni a hölgyeket és meg is kell számolni őket! ;)

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb