Mindenmás

Exkluzív képeket kaptunk a ma kigyulladt autó tulajdonosától

katasztrófavédelem azt írta, hogy kigyulladt egy személygépkocsi Szegeden, a Római körúton, a Sajka utca közelében. Köszönjük a képeket a kigyulladt autó tulajdonosának Diánának, aki most küldte el nekünk:

Ezeken a képeken is látható, hol ég az autó! Diána azt írta: “Kedves hírportál! A Római krt-on történt esetet, melynél személyautó gyulladt ki, műszaki hiba okozta, egy elöregedett injektornál eresztett az üzemanyag, ami a motor hőjétől lángra kapott. Az enyém volt az autó, én, és barátnőim ugrottunk ki.”

Szerencsére, mint ahogyan megtudtuk nem történt személyi sérülés, és itt is gratula a szegedi tűzoltóknak, gyorsan megoldották a helyzetet.

A szegedi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották az autó motorterében keletkezett tüzet, majd az utómunkálatok végeztével megszüntették a forgalmi akadályt.


Láttál valamit, amelyről úgy gondolod, érdekelheti a többi szegedit? Küldd be a vadonatúj Szeged365 applikáción keresztül és nyerj minden pénteken a Nagy Szegedi App-teszten! Töltsd le a Szeged365 alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play áruházból!

Itt van a ma megjelent cikkünk a meghibásodott és kigyulladt autóról:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb