Szegedi Arcok

Sipos Gazda éppen most van az Agapé című műsorban! Emlékszel? A Makkosházi Közösségi Kertekben segít minden nyáron a szegedieknek!

A Makkosházi Közösségi Kert jóvoltából Dr. Sipos József már több alkalommal segített a szegedi paneltársasházak polgárainak. Most az Agapé című műsorba hívták a mi növényorvosunkat.

Az Agapé a Duna televízióban látható műsor, rendkívül népszerű a teljes Kárpát-medencében. A műsor leírása a következő: “Társadalmunkat érintő kérdések, keresztény nézőpontból. Egy asztaltársaság beszélgetése közös értékrenddel, de akár eltérő véleményekkel.  Művészek, szakértők, papok és lelkészek ülnek hétről hétre egy asztalhoz, hogy megvitassák a mindennapi életünket meghatározó kérdéseket – őszintén, tabuk nélkül.”

Sipos Gazda a műsorban több alkalommal beszélt a természet szépségéről, a gyermekek tanításáról, és természetesen nem tehette meg, hogy ne hívja fel a figyelmet a Dél-Alföld kiszáradásáról. A tanyáján a 9 méteres kút alján már nincs víz, így elmondása szerint is a 24. órában vagyunk.

Legutóbb itt írtunk Sipos Gazda Makkoshazi előadásról, ha még nem olvastad most megteheted:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb