Mindenmás

Hétköznapi Hősök: megtámadtak egy nőt a József Attila sugárúton, egy ismeretlen hölgy sietett a segítségére

“Keresem azt a hölgyet, aki április 15-én szombaton a szemtanúja volt a szegedi József Attila sugárúton, a 2. és 8. szám között, a Kristály gyógyszertár előtt annak, ahogy egy férfi megtámadott, megütött a nyílt utcán” – írta ki a felhívást az egyik tag a Szeged365 Társalgó csoportunkba.

A bejegyzésből kiderült, hogy a posztot író hölgy, azaz Dóra a sokktól meg sem tudta köszönni, hogy közbeavatkozott az illető, de most nagyon szeretne kapcsolatba lépni vele, hiszen, mint írta: “sosem lehetek elég hálás azért, amit értem tett!”

Egyrészt irtó jó azt olvasni, hogy ha kell, akkor mindig van aki a segítségünkre siet, másrészt egy kicsit felháborító, hogy fényes nappal támadnak rá bárkire is a nyílt utcán Szegeden. Reméljük, hogy Dórának nem lett komolyabb baja, a segítséget nyújtó hölgy előtt pedig le a kalappal!

Arról, hogy városunkban mennyire segítőkész emberek élnek az alábbi cikkünk is alátámasztja:

Láttál valamit, amelyről úgy gondolod, érdekelheti a többi szegedit? Küldd be a vadonatúj Szeged365 applikáción keresztül és nyerj minden pénteken a Nagy Szegedi App-teszten! Töltsd le a Szeged365 alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play áruházból!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb