Mindenmás

Jön a legnagyobb szegedi egyetemi csapatás! Tele SZENvedéllyel!

A Covid óta zsinórban másodjára rendezik meg a Szegedi Egyetemi Napokat, amely az elmúlt években mindig megmutatta, hogy Szegeden úgy buliztok, ahogy sehol máshol. A Hattyas soron három napon keresztül mehet a hajnalig tartó mulatási, hiszen a magyar zenei éra legnagyobb arcai teszik tiszteletüket. Mutatjuk hol tudtok még belépőt szerezni a jövő héten startoló fesztiválra.

A korábbi Szegedi Egyetemi Napokon már megszokhattuk, hogy elképesztő nevekkel rukkolnak elő a szervezők, idén azonban sorban dobálták hozzánk a teltházas ikonokat. A legnagyobb név a listán kétségkívül AZAHRIAH, aki pár héttel ezelőtt második legfiatalabbként megtöltötte a Papp László Sportarénát, és mára minden hazai fesztivál nagyszínpados fellépője lett.

Azi mellett Dzsúdló a másik hatalmas meglepetés, aki mögött szintén nem egy fullra rakott Budapest Park áll. Szegeden most lesz mindössze a harmadik olyan alkalom, hogy Beton.Hofit élőben láthatjuk és kíváncsian várjuk: vajon a Hattyas soron is felrakja azt a bizonyos bográcsot rotyogni?

Az EHÖK szervezésében létrejövő fesztiválon az klubok legnagyobb lemezlovasai szolgáltatják egész éjszaka a talp alá valót: DR BRS mellett itt lesz többek között a NECC Party, Nara és Edo Denova is, a szegedi éjszakai életből jól ismert Seladi és Corvin, de a retro szerelmesei se csüggedjenek, élőben üvölthetitek a Groovehouse-szal az örök slágert: „VÁÁÁÁNDOOOOOR…”

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel most egy újabb akcióval készültek a Szeged365 Familynek a szervezők: 6 napon keresztül saját standdal várnak minden bulizni vágyót a Dugonics téren a Rektori Hivatal előtt, ahol Ti is megválthatjátok a jegyeiteket, vagy a három napos bérletet szuper áron. Érdemes sietni, hiszen a jegyek rohamosan fogynak!

Tehát: április 19-21. és április 24-26. között Dugonics tér, a Rektori Hivatal előtti SZEN stand. Utána már készülhettek is a végtelen csapatásra!

ESEMÉNY: https://www.facebook.com/events/589001639485097?ref=newsfeed

Árak:
SZTE-s bérlet: 9 500 Ft
Külsős bérlet: 12 500 Ft
SZTE-s napijegy: 5 000 Ft
Külsős napijegy: 6 500 Ft

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb