Szegedi Arcok

Happy end, csütörtök délutánra: megtalálták a 65 éves szegedi férfit, aki a szegedi Újklinikáról tűnt el

A rendőrség és a családja is nagy erőkkel keresi azt a 65 éves férfit, aki szerda éjszaka egy szegedi kórházból tűnt el – írtuk meg ma reggel, a happy end pedig délután 6 előtt érkezett: mint az érintett unkahúga, Zsuzsanna szerkesztőségünknek küldött üzenetében írta, a nagybátyja épségben előkerült.

„Édesapám az éjszaka folyamán eltűnt a kórházból. Ma reggel tudtam meg. A rendőrséget már értesítettük. A tartózkodási helye ismeretlen” – írta az eltűnt férfi fia csütörtök délelőtt, mint hozzátette, édesapja többek között epilepsziában szenved, sztrókja volt, rendkívül zavart, agresszív lehet, a beszéde érthetetlen. A család azt is elárulta, hogy a beteg a szegedi Újklinikáról tűnt el.

Az örömhír délután 6 előtt érkezett, mint megtudtuk, épségben előkerült a súlyos beteg szegedi. A megtalálás pontos részleteiről egyelőre nincs információnk, amint lesz, cikkünk frissülni fog.

Hálásan köszönjük minden Szeged365 olvasónak, aki segített megtalálni a 65 éves szegedi férfit! Az eredeti cikkünkből a személyiségi jogok védelmében töröltük az érintett nevét és részletes személyleírását.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb