Mindenmás

Okosórát lopott az egyik szegedi üzletből a férfi – a rendőrök segítséget kérnek az azonosításában

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi műszaki üzletből okosórát lopott – tette ki a felhívást csütörtökön a rendőrség a police.hu-n.

Mint kiemelték, a Szegedi Rendőrkapitányság lopás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A feljelentés szerint az elkövető még 2022. november 22-én 14 óra körül a termékről levette az áruvédelmi eszközt, és azt a saját telefonja alá rejtve eltulajdonította. Az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített az esetről, így a gyanúsítottról is.

A rendőrök kérik, hogy akik a képeken látható férfit felismerik, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkeznek, jelentkezzenek a rendőrségen.

A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon, valamint e-mailben.

Egy másik férfit is keresnek a rendőrök, ő az egyik helyi iskolába tört be:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb