KikapcsVideo365

Kapd elő a fürdőruhád, mert a Merkbauban már kitört a nyár – pénteken és szombaton Medence Napokkal vár a szegedi Építőcenter

A hűvös, esős tavaszi napok után már minden porcikánk a nyár melegére vágyik. S hol máshol élvezhetjük a leginkább a forró napokat, mint saját jakuzzink hűsítő kényeztetésében. A szegedi Merkbau munkatársai jól tudják, micsoda élményt nyújthat egy csobbanás a forró napokon, ezért az Építőcenterben már most felkészülhetsz a nyárra, április 21-én és 22- én ugyanis óriási Medence Napokkal várnak minden vízimádó érdeklődőt. Pénteken és szombaton nem csupán a hatalmas kedvezmények miatt lesz érdemes kilátogatnod a Wimmer Fülöp utcai Építőcenterbe, hanem azért is, mert, ha elég merész vagy és hozol magaddal fürdőruhát akár még ki is próbálhatod a jakuzzik nyújtotta kényeztető élményt, garantáltan bele fogsz szeretni!

HA NEM PRÓBÁLTAD VOLNA EDDIG A JAKUZZI ÉLMÉNYÉT, ITT AZ IDŐ

Csütörtök reggel már nagy volt a sürgés-forgás a Merkbau szegedi Építőcenterénél, ahol már gőzerővel készülnek a pénteki startra. A szakemberek éppen ottjártunkkor pakolták le az autókról a bemutatásra kerülő jakuzzikat az udvaron felállított sátor alá. Megsúgjuk, ha bevállalod, itt lehetőséged lesz egyet csobbanni is a medencében, ha kipróbálnád, milyen érzés is egy jakuzziban ellazulni.

SZAKMAI PROGRAMOK IS LESZNEK A FEKETEÖVES ÉRDEKLŐDŐKNEK

De nem csak ezért érdemes pénteken és szombaton kilátogatni a Merkbau Medence Napjára: mint Berkecz Roland, a szegedi üzlet centervezetője elárulta, a minőségi jakuzzik, masszázsmedencék, kádak, zuhanykabinok bemutatása mellett különböző szakmai programokon is részt vehetnek a látogatók, ahol greslapokhoz használatos szintezőtalpakkal, WPC burkolatokkal és padlószegélyekkel kapcsolatos bemutató is lesz a feketeöves érdeklődőknek.

KÉRDÉSED VAN? EGY SZEMÉLYES TANÁCSADÁS KERETÉBEN A MERKBAUNÁL SEGÍTENEK MEGVÁLASZOLNI

Sőt, a sokat tapasztalt szakemberek személyes tanácsadás keretében is segítenek neked, hogy elképzeléseid a lehető legköltséghatékonyabb és legegyszerűbb módon valósággá válhassanak. A Merkbau szakemberei pedig a tervezőasztaltól egészen a kivitelezésig végigkísérnek téged ezen az úton, így neked más dolgod nincs is, csak igazán kiélvezni a végeredményt. A személyes tanácsadásra KATT IDE és már foglalhatod is az időpontot!

TERMÉSZETESEN A KEDVEZMÉNYEK SEM MARADHATNAK EL

Természetesen, ahogy már a Merkbautól megszokhattuk, a Medence Napokra óriási kedvezményekkel is készülnek, mely a két nap alatt vonatkozik az üzlet összes csempe és szaniter termékeire is. Ahogy Berkecz Roland elmondta, azért, hogy mindenkinek lehetősége legyen az akciókat kihasználni, a jakuzzi élményt kipróbálni és sok-sok új információt beszerezni, a Wimmer Fülöp utcai üzlet két napon át hosszabbított nyitvatartással várja a kilátogatókat:

  • április 21-én és április 22-én,
  • Merkbau Építőcenterbe,
  • Szegeden, a Wimmer Fülöp utca 6. számba,
  • pénteken: 07:00-17:00 óra között,
  • valamint szombaton: 07:00-15:00 óra között.

Készülj fel már most Te is a nyári hűsölésre, találkozzunk a szegedi Merkbau Medence Napján!

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb