Szegedi ArcokVideo365

Sci-fi az újszegedi Novában: 5 éves a STAR Optika, olyat újítottak, amely az országban csak három helyen van

5 éves lett Újszeged egyetlen optikája, a STAR Optika, amelynek örömére egy világújdonságnak számító eszközt telepítettek a NOVA Szegedben működő szalonba, egy olyat, amelyből mindössze három van az egész országban. Elcsíptük egy születésnapi interjúra Horváth Réka alapító-tulajdonost, kifaggattuk az újdonságról, dobtunk egy 50%-os kedvezményt a STAR Optika születésnapi dobókockájával plusz rákérdeztünk arra is, mekkora show kisgyermekes anyukaként vállalkozást építeni.

Sz365.: Boldog születésnapot Nektek… mi ez itt a falon? (a falon egy óriási oklevél virít, aranyozott keretben)

H.R.: Optikus mesterlevelet kaptam. 15 éve vagyok a szakmában, november óta ugyanolyan profizmussal, de már mesterként várom a vendégeinket.

Sz365.: Öt év alatt sok víz lefolyt a Tiszán, mi volt a kedvenced?

H.R.: Az egész folyamat nagyon izgalmas volt, a legizgalmasabb a rengeteg új ember volt, akiket megismertünk. Szeretem, hogy Szeged olyan részén vagyunk, ahol nincs másik látszerészet, Újszegeden továbbra is egyedüliek vagyunk.

Sz365.: Sikeres vállalkozó és boldog anyuka vagy egy személyben… nehéz összeegyeztetni?

H.R.: Nehezen, de össze lehet ezt hozni. Már bölcsisek vagyunk, oda jár a Legény, szóval nem egyszerű a család és a vállalkozás együtt, de meg lehet oldani.

Sz365.: Mivel készültetek a születésnapotokra?

H.R.: A jövő hét szombaton és vasárnap nyílt napot tartunk, a főszerepben egy óriási meglepetéssel, amely a színfalak mögött vár bennünket. Április 29-én 15:30-kor jön a lencsegyártó cégünk vezetője, lesz egy nagy bejelentés és egy grandiózus bemutató.

Egész hónapban pörög a lencseakciónk és a dobókockás őrületünk: amennyit dobsz, annyi kedvezményt kapsz, ha komplett szemüveget készíttetsz. Sokan dobtak már ki 50%-ot és persze azt is, hogy a jövő hétvégén egy oldtimerrel élménykocsikázhassanak Szegeden.

A meglepetést – amelyből az országban a STAR Optikával együtt mindössze 3 van – a videónkban spoilerezzük el, elöljáróban annyit, hogy úgy éreztük magunkat, mintha a Tom Cruise féle Oblivion című sci-fiben jártunk volna:

Újszeged egyetlen – és már öt éves – optikáját plusz az akár 50%-os kedvezményt itt találod:

  • Szeged, Szőregi út 80.
  • NOVA Áruház
  • Telefon: +3662 /744-239

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb