Kikapcs

Dupla konyha, dupla siker! Folyamatos teltházzal dübörög a Napfény Műterem Exkluzív Rendezvényterme! Nyárra is érdemes asztalt foglalni

Emlékeztek? Év elején bezárt a színház, de szerencsére nyitott egy “mecénás terem”, ahol a Szegedi Nemzeti Színház színészei is felléptek. Itt volt Csuja Imre is, aki egy ráadás vacsoraesttel is kedveskedett Szegednek, és már nagyon készül a május 12-i estre, ahová máris elfogytak a jegyek. Mutatjuk milyen programokról lehet már tudni, és azt is mutatjuk hol tudod megrendelni a felejthetetlen vacsoraestekre a jegyed.

Szeged legnagyobb ünnepe, Magyarország legnagyobb gasztrofesztiválja is egyben. Na pont ekkor, május 12-én érkezik Szegedre a Napfény Műterembe (Széchenyi tér 2/a) Csuja Imre többszörösen kitüntetett, méltán népszerű színészünk. Az Imi, mondj egy verset című estje után legutóbb itt beszélgettünk. Érdemes megnézni, elképesztően közvetlen és kedves volt a művész úr. Azt is megtudtuk mi az első élménye Szegeddel kapcsolatban:

Amint írtuk már, a május 12-i vacsoraestre minden jegy elfogyott már. A Napfény Műterem vezetősége azt is jelezte felénk, hogy egész nyáron kedveskednek a szegedieknek különleges programokkal. Sőt ekkor már nem csak az exkluzív rendezvénytermükben, de csodálatos teraszukon is különleges kulturális estéket szerveznek.

Te is imádod Charlie-Demjén-Presser-Piramis-Fonográf-Magna Cum dalait és még megannyi slágert a 80-as évektől napjainkig? Akkor ezt az estét is neked találták ki! A Balkon Fanatik előadása vacsorával és borkóstolóval május 18-án lesz a Napfény Műterem exkluzív rendezvénytermében. Szereplők: Sipos Péter-ének Popper Péter-zongora. A 14.900Ft-os vacsoraestre szóló belépő magában foglalja a vacsorát és a műsort is. Azt is érdemes újra leírnunk, hogy bizony ilyenkor a kicsit több, mint félszáz vendégre külön konyha biztosítja a zavartalan szórakozást, és a gasztronómiai élvezeteket maximalizálást.

A dupla konyha egyedülálló Szeged belvárosában, érdemes elolvasni a cikkünket, amiben egy videóval is bemutatjuk a dupla konyha előnyeit:

A cikk elején említettük Neked, hogy nyáron nem csak az exkluzív rendezvényterem, de a terasz is bekapcsolódik a kulturális helyszínek közé. Rendkívül izgalmasnak ígérkezik a Nyári Kabaréest is, ami a teraszon lesz június 11-én. Fenséges vacsora mellé jön egy időutazás a kabaré világába-egy kellemes nyári este a Napfény Műterem teraszán. Nevettető, szórakoztató kikapcsolódás vacsorával, habzó borral, fröccsel, limonádéval…ezt imádni fogod!

A fellépő színészek között van Borovics Tamás is, a Szegedi Nemzeti Színház kiválósága, és a Legszegedibb Szegediek 2022-es díjátadón a Legszegedibb Művésznek választott Borovics Tamás is. További szereplők: Szilágyi Annamária, Gömöri Krisztián a zongoránál Kovács Gábor.

Legutóbb élőben jelentkeztünk a Napfény Műterem exkluzív estjéről, ahol Sipos Péterrel beszélgettünk Szegedről, a régi slágerekről:


Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb