Mindenmás

Szegedre menet balesetezett Bódi Guszti fia, egy őzike mínusz lett a vége

Hajnalban kis híján frontálisan ütközött egy őzzel Bódi Guszti fia, csak a szerencsén múlott, hogy nem történt nagyobb baj – számolt be róla a Bors. A reggeli órákban beszámoltunk egy, a 47-esen Szeged felé történt őzbalesetről, első blikkre úgy tűnt, mintha a kettő ugyanaz lenne, aztán egy kis nyomozás után kiderült, hogy két különböző esetről van szó.

Az énekes által korábban a családból kitagadott (nyugi, nyugi, a Szeged365-tel nem fogunk elmenni bulvár-bullshitbe) Bódi Guszti jr. pont a napokban békült ki szüleivel, erre jött a mostani eset.

“Piacozunk, mint máskor, most is hajnalban indultunk dolgozni. Ahogy mentünk és ahogy személyautóval haladtunk az úton, az egyik kanyarban nekünk szaladt egy őz”

– kezdte a Borsnak kissé feldúlt lelki állapotban Bódi Guszti idősebbik fia, aki megjegyezte, hogy 90-nek mentek, szabályosan. Szerinte nagyobb baj is történhetett volna, de a felesége vezetett és annak köszönhetően, hogy rutinos sofőr, sikerült elkerülnie a frontális ütközést.

“A baleset egy kanyarban történt, ezért nagyon nagy szerencsénk, hogy Adrikának volt annyi lélekjelenléte, hogy ne menjen le az útról. Az autó bal elejét így is elkapta az őz. Összetört a kocsi, leszakadt a lökhárító és betört a lámpa, de legalább személyi sérülés nem történt. Hajnali négy órakor indultunk Szegedre, nem volt valami kellemes így indítani a napot”

– magyarázta az idősebbik Bódi testvér, aki hozzátette, volt vadriasztójuk is, ennek ellenére egyenesen beléjük rohant az őz. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb