KikapcsVideo365

Olyat főzött ki a szegedi Zöldlevelecske Salátaműhely, amitől elámultunk – ötödik szülinapjuk alkalmából bringával ajándékozzák meg vásárlóikat

Szinte hihetetlen, hogy eltelt már öt év, amióta először kinyitotta kapuit a Klauzál téren a Zöldlevelecske Salátaműhely. Az egészséges táplálkozás belvárosi oázisa finom, változatos és igazi vitaminbombáival gyorsan levette a lábáról a szegedieket, s azóta is töretlenül hódít mindig friss, minőségi, helyi termelőktől beszerzett alapanyagokból készült salátáival. A kerek szülinap alkalmából pedig a Zöldlevelecske csapata gondolt egy nagyot: négy héten át, négy kerékpárt sorsolnak ki szegedi vásárlóik között. Kettő kétkerekű már gazdára is talált, kettő viszont még várja a fenntartható közlekedés iránt elkötelezett új tulajdonosát.

EGY SALÁTA MINDIG JÓ VÁLASZTÁS

Kovács Bianka üzletvezető elárulta, amikor elindították salátaműhelyüket egy cél lebegett a szemük előtt: egy olyan egészségtudatos közösség létrehozása, ahol kiemelten fontos az egészséges életmód és táplálkozás. Öt év távlatából pedig Bianka büszkén elmondhatta, céljuk sikerült, hiszen ma már nagyon sok törzsvendégre tettek szert, akik akár napi többször is betérnek hozzájuk, hiszen a saláta szuper választás egy tápláló ebédhez, vagy akár egy könnyed vacsorához.

ÉTKEZZ EGÉSZSÉGESEN, S LEHET MÉG EGY BRINGA IS ÜTI A MARKODAT

Így az ötödik születésnap alkalmából nem akármilyen ötlettel rukkoltak elő: most ők szeretnék megajándékozni vásárlóikat és hozzájárulni a szegedi salátaimádók még környezettudatosabb mindennapjaihoz. Nemcsak azokat, akik személyesen betérnek a Klauzál téren található gyönyörű Kárász-házban helyet foglaló éttermükbe – melynek erkélyén olyan történelmi személyiségek mondtak beszédet, mint Kossuth Lajos, vagy Ferenc József és Sisi -, hanem az online vásárlóikat is. Négy héten át ugyanis négy kerékpárt sorsolnak ki vendégeik között. Ha szeretnél Te is versenybe szállni, nem kell mást tenned, csak:

  • megvásárolni kedvenc salátádat,
  • eltenni a nyugtát,
  • majd a vásárláshoz kapott nyugta sorszámát a weboldalon visszaküldeni az üzlet részére.
  • Utána már csak a jó szerencse szükséges, s lehet, te leszel a következő vadiúj kerékpár büszke tulajdonosa!

KÉT KERÉKPÁR MÉG GAZDÁRA VÁR

Bianka azt is elárulta, a korábbi évekhez hasonlóan internetes felületükre visszatért a szülinapi szerencsekerék is, amit megpörgetve azonnal beváltható meglepetések várnak az online rendelőkre.

Azt is megtudtuk, kettő szerencsés szegedi már át is vehette új kerékpárját, s már azzal hasíthat Szeged útjain az előttünk álló napsütéses jó időben. Kettő kétkerekű viszont még gazdára vár, s, s az is lehet, Te leszel Fortuna következő kegyeltje.

„Ezzel is szeretnénk megköszönni vásárlóinknak a bizalmat és a támogatást, mert nekünk ez nagyon fontos. Számunkra egy fantasztikus dolog, hogy ilyen sokan idejárnak hozzánk mindennap’ – üzente végezetül Bianka a Zöldlevelecske vendégeinek.

Ha Te is elkötelezett vagy az egészséges életmód és táplálkozás iránt és már régi vágyad egy új kerékpár, keresd fel a Zöldlevelecske Salátaműhelyt akár személyesen, vagy online, és szállj be a játékba a vadiúj, szuper bringáért!

Zöldlevelecske Salátaműhely

Szeged, Klauzál tér 5.

Telefonszám: (30) 872 5282

Weboldal: zoldlevelecske.hu

Operatőr: Magyar Andor

Fotók: Zöldlevelecske Salátaműhely FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb