MindenmásVideo365

Villamos és egy BMW csattant össze a Tisza Lajos körúton, félpályás útlezárás van a helyszínen (frissítve, videóval)

Csütörtökön délután 3 óra körül egy villamos koccant össze egy autóval a Tisza Lajos körúton, a Kálvin tér sarkánál – jelezte a balesetet szerkesztőségünknek Anett és Krisztián nevű olvasónk.

Olvasói beszámolók szerint a rendőrök és a mentősök is a helyszínre siettek. A rendőrség Útinformációs Rendszere szerint félpályás útlezárás van a helyszínen, viszont Krisztián azt írta a szerkesztőségünknek, hogy valószínűleg teljes útlezárás lesz az Anna kút felé, mert a BMW lábon tuti nem megy el. Vigyázzatok magatokra!

Krisztián olvasónk fotót is küldött. Köszönjük szépen!

FRISSÍTVE: PÓTLÓBUSZOZNI KELL

A Szegedi Közlekedési Társaság közleménye szerint a baleset miatt Tarján vá. és Anna-kút között pótlóbuszok közlekednek. Anna-kútnál Kecskés/Vadaspark/Fonógyári út irányába visszafordítják a forgalmat. Érintett járatok: 3-as, 3F-es, 4-es villamosvonal.

Máté olvasónktól egy videót is kaptunk, ezért is ezer hála!

@szeged365

Berongyolt a villamos elé egy BMW-s Szegeden…

♬ original sound – Szeged365 –

Láttál valamit, amelyről úgy gondolod, érdekelheti a többi szegedit? Küldd be a vadonatúj Szeged365 applikáción keresztül és nyerj minden pénteken a Nagy Szegedi App-teszten! Töltsd le a Szeged365 alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play áruházból!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb