Kikapcs

Irány Újszeged! Majális, Szeged Első Lions Club jótékonysági futás és Kállay Liget Gasztro Week-end! Mutatjuk a részleteket

Az időjárás picit most nem kedvez a programoknak, de ne ijedjetek meg a kis felhőktől, eső is előfordulhat egy kicsit, de egyébként kellemes hőmérséklet mellett lehet célba venni ma Újszegedet: a Ligetben beindult a Majális, az Szeged Első Lions Club Jótékonysági Futás és Egészség nap kezdődik a Délvidék Ház előtt, és a Petri Gábor utcában tartják ma az I. Kállay Gasztro Weekend-et!

I. KÁLLAY LIGET GASZTO WEEKEND

A gasztro nap 9:00 órakor kezdődik és éjfélig tart: ott lesz Fűzy Gábor, akit a program úgy mutat be, mint a bár zene utolsó mohikánja. Természetesen a kellemes hangulatban a prémium finomságokat meg is tudjuk kóstolni, miközben limitált szériás prémium pezsgőt mutatnak be a nagyközönségnek. Az Ízek Birodalmában legutóbb Húsvét előtt jártunk:

III. LIONS JÓTÉKONYSÁG DIABÉTESZ FUTÁS ÉS EGÉSZSÉGNAP

Az elmúlt hetekben a Szeged365 Veletek együtt játszott futójegyekért, köszönjük, hogy ilyen aktívak voltatok. Fontos, hogy a futáson túl (amihez nyeremények is járnak) helyben ingyenes szűrővizsgálatokat is tartanak majd a III. LIONS JÓTÉKONYSÁG DIABÉTESZ FUTÁS ÉS EGÉSZSÉGNAP-on. Legutóbb itt írtunk a jótékonysági eseményről, érdemes kinézni a Délvidék Ház melletti térre.

SZEGED MAJÁLIS

Szeged város hivatalos MAJÁLISA már tegnap beindult. A politikai pártok is kint lesznek főzőcskézni, a színpadon pedig ma fellép többek között Sólyom Berni is. Holnap a Ladánybene 27 érkezik, hétfőn pedig az Irigy Hónaljmiigy lép a Liget nagytisztáson felállított színpadra. A négynapos buliról itt írtunk legutóbb:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb