Mindenmás

Szerda hajnalban újra feltűnt a kéregető nő Szegeden: az autósok elé ugrott, szétdobálta a szemetet és székeket borogatott a József Attila sugárúton

Szerda hajnalban újra feltűnt Szegeden, a József Attila sugárúton az a kéregető nő, aki, mint ahogy korábban már mi is beszámoltunk róla, az autósok elé kiugorva kéreget pénzt. A Szegeden láttam Facebook csoportban leírtak alapján ha nem kap, rácsap a járművekre, szétdobálja a kukákból a szemetet, vagy az egyik környékbeli vendéglátóhely teraszán borítja fel a székeket.

“Ma hajnalban 1 óra körül megint ment az autókkal szemben, nem akart az úttestről lemenni, míg nem állt meg az egyik autó. Mivel nem adtam neki inni a sörözőben, mert nem volt elég pénze, 3 zacskó kutyasz@rt kaptam a lépcsőre” – írta az egyik felhasználó a Szegeden láttam Facebook csoportba szerdán. Mint hozzátette, ez már sokadjára fordul elő.

Az idős asszony rendre a József Attila sugárút és a Retek utca környékén kéreget, az autósok elé ugrik, hogy pénzt kérjen. A közösségi oldalon megjelent poszt szerint, az éjjel is ez történt, s mikor nem járt sikerrel kiszedte a környékbeli kukákból az összes szemetet és szétdobálta azokat az úttesten. Erről a posztoló fotókat is készített:

Mint ahogy a Szegeden láttam csoportban olvasható, az autósok már többször is rendőrt hívtak a kéregető nő miatt, hiszen a közlekedést veszélyezteti azzal, hogy “megy az úttesten az autókkal szemben, mint valami szellem, széttárt karokkal, kiabálva” – fogalmazott az egyik szemtanú. Mint mondta, ha az asszony nem kap pénzt, rácsap az autókra, vagy a helyi vendéglátóhely teraszán felrúgja a székeket, lopkodja a hamutálakat.

Korábban Olvasónk azzal fordult hozzánk, hogy a kéregető hölgy egyszer meg is ütötte őt, sőt a kislányát is kirántotta a kezéből. Erről bővebben az alábbi cikkünkben írtunk.

Akik találkoztak már a helyzettel, elsősorban segítséget szeretnének kérni a kéregető hölgynek, hiszen tettével önmagára és az autósokra is veszélyt jelenthet.

Forrás: Szegeden láttam FB csoport

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb