Kikapcs

Küzdj meg a Bajnokkal – a Magyar Honvédség Sportszázadának olimpikonjaival mérheted össze erődet a Dugonics téren

AZ MH 4. Területvédelmi Ezred és az MH Altiszti Akadémia Sportszázad közös toborzórendezvényt tart szombat délután a Dugonics téren a Magyar Sport Napja alkalmából, tudtuk meg a Magyar Honvédség 4. Területvédelmi Ezredétől.

A RENDSZERES TESTMOZGÁSRA HÍVJÁK FEL A FIGYELMET

Mint szerkesztőségünknek küldött közleményükben írták, május 6. a Magyar Sport Napja. Ezen alkalomból kerül megrendezésre a „Küzdj meg a Bajnokkal” elnevezésű rendezvény, mely többek között arra is hivatott, hogy népszerűsítse a Magyar Honvédséget és felhívja a figyelmet a rendszeres testmozgás fontosságára. A sport napon többek között a Sportszázad olimpikonjaival mérhetik össze erejüket az érdeklődők. A Sportszázad a Magyar Honvédség Altiszti Akadémia szervezetébe tartozó, élsportolókból létrehozott alegység, melynek rendeltetése a katonai szolgálat, a hazafias és honvédelmi nevelés népszerűsítésében való közreműködés.

EZEK A PROGRAMOK VÁRNAK RÁD

Az eseményen számos izgalmas program vár az érdeklődőkre:

  • 14 órától egy mobil toborzópont kerül kialakításra,
  • 14:30-tól az ezred katonáival közösen lehetőség nyílik kipróbálni a katonai testnevelést,
  • majd 15:30-tól Noé Bálint Világ-és Európa bajnok kajakos tart bemutatót.
  • 16 órától pedig az érdeklődők összemérhetik majd erejüket Lévai Zoltán őrmester, világ és Európa-bajnoki ezüstérmes, Lévai Tamás szakaszvezető, világ és Európa-bajnoki bronzérmes, Torba Erik őrmester, Európa-bajnoki bronzérmes és Vitek Dárius tizedes, Európa-bajnoki bronzérmes birkózókkal.

A sport mellett lehetőség nyílik majd arra, hogy a Magyar Honvédségnél rendszeresített egyéni felszereléseket és eszközöket is kipróbálják az érdeklődők.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb