Mindenmás

Óriási karambol volt az algyői Tisza-hídnál, teljes az útzár (frissítve)

Szeged365 olvasói információk alapján három autó ütközött este háromnegyed 8 környékén az algyői Tisza-hídnál, két SUV és egy kisteherszállító, közülük kettő az út melletti fűben landolt. Az úttest telis-tele van törmelékkel Károly szerint, Anita arról üzent, hogy teljes az útzár.

A cikkünkben lévő fotó a HMVHLY CarLife csoportból származik, János töltötte fel. Az ügyben megkerestük a rendőrséget is, amint válaszolnak, cikkünk frissülni fog.

FRISSÍTVE: 4 SÉRÜLT VAN

A baleset az Algyői Halászcsárdánál lévő kereszteződésben történt, az ORFK esti sajtóügyeletétől azt tudtuk meg, hogy a háromból két autóban nyíltak ki a légzsákok. A tűzoltók jelenleg áramtalanítják az autókat, a helyszínre a mentősök is kiérkeztek, nem hivatalos forrásból úgy tudjuk, hogy négy könnyebb sérült van, őket kórházba szállították.

FRISSÍTVE (2.0): MEGÉRKEZETT A KATASZTRÓFAVÉDELEM HIVATALOS KÖZLEMÉNYE

Összeütközött egy kisteherautó és két személygépkocsi a 47-es főút 212-es kilométerénél, Algyő térségében – írja közleményében a katasztrófavédelem. A balesethez a szegedi hivatásos és az algyői létesítményi tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanítják a gépkocsikat. Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen, ahol forgalomkorlátozásra kell számítani.

Az alábbi fotókat Tímeától kaptuk, aki a Szeged365 applikáció True Photo modulján keresztül tudósította az olvasóinkat (hálás köszi):

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb