Kikapcs

Giga tisztelet: a Maláta közössége is összefogott a Reménysugár – a daganatos gyermekbetegekért!

Elképesztő munkát végeznek Szegeden a Reménysugár – a daganatos gyermekbetegekért Alapítványnál, ezt Szegeden mindenki tudja. Ki-ki a maga lehetőségeihez mérten, már hosszú ideje segít az alapítványnak. Most egy különleges és szívünknek is nagyon kedves felhívást fedeztünk fel: megalakult a Maláta Lovagrend, amely közösség rögtön egy nagyon kreatív és nemes kezdeményezést indított: a Maláta Kézműves sörözőben, az ország egyik, ha nem a legjobb sörfőzdéjével, a Monyo-val összefogva gyűjt a Reménysugár – a daganatos gyermekbetegekért Alapítványnak.

Szeged a szegediek miatt szolidáris, szerencsére nagyon sokszor leírhatjuk ezt a mondatot. Éppen ma írtunk arról is, hogy a Dél-alföldi Motoros Egyesület gyűjtésbe kezd:

Most pedig a Maláta közössége fogott össze. Közösségi oldalukon jelentették be ma este: megalakítják a Maláta Lovagrendet, és rögtön egy nagyon kreatív, és kiemelten nemes felhívást tettek közre. Magyarország egyik (ha nem legjobb) sörfőzdéjével összefogva Maláta Lovagokat avatnak! Az avatás nem bonyolult procedúra: egy korsó sörrel már azzal is válhatsz, miközben máris segítettél a gyermekeken.

Egészen pontosan ezt írják közösségi oldalukon: “Csak annyit kell tennetek, hogy eljöttök a Maláta kézműves sör- és grill kert be és isztok egy korsóval/bátrabbak több korsóval a MONYO Brewing Co. Mango Hero nevü söréből, mert ezzel máris hozzájárultál a Reménysugár – a daganatos gyermekbetegekért Alapítvány munkájához. Ha Lovag szeretnél lenni gyere el, és hívd el a barátaidat is. Posztolj,kommentelj,jelentkezz be a helyszínről!”

Információink szerint a “Monyós” srácok személyesen is érkeznek hamarosan Szegedre, mert Ők is Maláta Lovagokká szeretnének válni! Hajrá Lovagok! Itt az idő, hogy segítsünk együtt a beteg gyermekeken, és már abban mi is biztosak vagyunk, hogy lovagokká válunk a hétvégén!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb