Mindenmás

Napi pakk: 25 fok, az Öreg Hölgy, de még jótékonysági motoros felvonulás is vár ma ránk Szegeden

Ragyogó nap elé nézünk ma, 25 fokra és napsütésre számíthatunk Szegeden. Színes programokkal is kecsegtet városunk: a Szegedi Csillagvizsgáló, az Öreg Hölgy, de még jótékonysági motoros felvonulás is vár ma rád Szegeden. Igyál egy jó kávét, kapcsolódj ki, mi pedig hozzuk neked a legfrissebb híreket, itt a Napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden kedves Ivett, Frida, Friderika, János, Tamara, Ida, Judit és Ditta nevű Olvasónknak!

EZEN A NAPON TÖRTÉNT

  • Ma van a Táncház Napja.
  • 62 éve született George Clooney amerikai színész, rendező, producer (Batman és Robin, Vészhelyzet).
  • 86 éve 35 ember halálát okozva, tisztázatlan körülmények között kigyulladt és megsemmisült a Hindenburg léghajó.
  • 12 éve Kemény Dénes, vízilabda szövetségi kapitány Amerikában bekerült a vizes sportok panteonjába. A magyar válogatottat tizenöt éven keresztül, 1997 és 2012 között vezette, ezidő alatt 3 olimpiát nyertek meg.

NAPSÜTÉSRE ÉS 25 FOKRA SZÁMÍTHATUNK MA SZEGEDEN

Gyönyörű, napsütéses szombat elé nézünk Szegeden, amit az Időkép előrejelzése szerint nem fog megzavarni sem az eső, sem a szél. Hajnalban 9 fokra számíthatunk, napközben pedig 25 fokot is mérhetünk térségünkben.

SOK-SOK PROGRAM IS VÁR RÁNK MA

Ez a hétvége is számos izgalmas programot tartogat számunkra a Napfény városában. A legfontosabb, hogy vasárnap Anyák napja, így érdemes ezen a hétvégén az anyukákat is bevonni a programok kavalkádjába, hiszen lesz itt minden: távcsöves bemutató a Szegedi Csillagvizsgálóban, indul a szentesi Kultfeszt, lesz jótékonysági motoros felvonulás és nem utolsó sorban kinyitja kapuit az Öreg Hölgy is a Szent István téren.

IDŐSZAKOS ÚTLEZÁRÁSOK, FORGALOMTERELÉSEK ÉS PARKOLÁSI TILALOM LESZ A BELVÁROSBAN

A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. és a Szegedi Közlekedési Kft. közös hétvégi várostakarítási munkát szervez május 6-7-én, szombaton és vasárnap. Az érintett útszakaszokon a munkavégzések alatt reggel 7 óra és délután 16 óra között időszakos útlezárásokra és forgalomterelésekre kell számítani, valamint parkolási tilalom lesz érvényben.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb