Kikapcs

Szeged365 Kikapcs: itt az Anyák napi hétvége – vár a Szegedi Csillagvizsgáló, az Öreg Hölgy a Szent István téren és jótékonysági motoros felvonulás a Huszár Mátyás rakparton

Elérkeztünk egy újabb péntekhez, és, mint az Szegeden lenni szokott, ez a hétvége is számos izgalmas programot tartogat számunkra a Napfény városában. A legfontosabb, hogy vasárnap Anyák napja, így érdemes ezen a hétvégén az anyukákat is bevonni a programok kavalkádjába, hiszen lesz itt minden: távcsöves bemutató a Szegedi Csillagvizsgálóban, indul a szentesi Kultfeszt, lesz jótékonysági motoros felvonulás és nem utolsó sorban kinyitja kapuit az Öreg Hölgy is a Szent István téren. Kapcsolódj ki, szemezgess városunk programjaiból, itt a Szeged365 Kikapcs!

SZOMBATON A RÁKOS BETEG KISGYEREKEKNEK SEGÍTENEK A SZEGEDI SZELÍD MOTOROSOK

Május 6-án, szombaton tartja a Dél-Alföldi Motoros Egyesület a “Nyújts Kezet!” című, ötödik alkalommal megszervezett jótékonysági motoros felvonulását a Huszár Mátyás rakparton. A grandiózus megmozdulás célja, hogy a Reménysugár a Dél-Alföldi Haematológiai És Onkológiai Gyermekbetegekért Alapítványt támogassa.

SZOMBATON A CSILLAGÁSZAT NAPJA ALKALMÁBÓL TÁVCSÖVES BEMUTATÓT TART A SZEGEDI CSILLAGVIZSGÁLÓ

Május 6-án immáron hetedik alkalommal kerül megrendezésre Szegeden a Csillagászat Napja, amelynek idén, sok év után ismét a Szegedi Csillagvizsgáló ad otthont. Az esemény különlegessége, hogy itt debütál a nagyközönség előtt a felújított tükör felszerelésével végre elkészült Böszme, a Csillagvizsgáló 40 cm-es távcsöve.

SZOMBATON “RANDIRA” VÁR AZ ÖREG HÖLGY

A kilátás fenomenális, a tér gyönyörű, és a szóda gyártás kiállítása is különleges: vár Téged is most szombaton a Szent István téren a víztorony, a szegediek Öreg hölgye!

KÜZDJ MEG A BAJNOKKAL – A MAGYAR HONVÉDSÉG SPORTSZÁZADÁNAK OLIMPIKONJAIVAL MÉRHETED ÖSSZE ERŐDET A DUGONICS TÉREN

AZ MH 4. Területvédelmi Ezred és az MH Altiszti Akadémia Sportszázad közös toborzórendezvényt tart szombat délután a Dugonics téren a Magyar Sport Napja alkalmából, tudtuk meg a Magyar Honvédség 4. Területvédelmi Ezredétől.

MA IS FOLYTATÓDIK A III. DESIGN – ÉS MŰVÉSZETMENEDZSMENT FESZTIVÁL SZEGEDEN

Május 4-én és 5-én harmadik alkalommal rendezi meg a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Design- és művészetmenedzsment mesterképzésének hallgatói a Design- és művészetmenedzsment Fesztivált, melynek a Grand Café ad otthont.

JÓTÉKONYSÁGI ADOMÁNYGYŰJTÉST SZERVEZ ANYÁK NAPJA ALKALMÁBÓL AZ OTP BANK – PICK SZEGED

Május 6-án, szombaton 14 óráig a Gyermekláncfű Anyaotthon Alapítványnak gyűjt adományokat az OTP Bank – Pick Szeged. A jótékonysági akcióban péntektől a PICK Arénában található szurkolói boltban (keddtől péntekig 10-től 12-ig, 13 órától 18 óráig), szombaton (10 órától 14 óráig) tudod leadni a felajánlásokat. Most szombaton a Fejér B.Á.L. Veszprém elleni mérkőzés előtt a kapunyitáskor (17 óra) a biztonsági őröknek a főbejáratnál beléptetés előtt is át lehet adni a felajánlásokat, tájékoztat a klub. 

SZOMBATON KEZDŐDIK A SZENTES KULTFESZT

Koncertek, zenei témájú kiállítások, pódiumbeszélgetések várják a közönséget a szombaton, május 6-án kezdődő Szentes KultFESZT-en, közölte a szervező Szentesi Hangversenyközpont. A számos programmal kecsegtető rendezvény egészen június elsejéig kínál programokat az érdeklődőknek.

EZEN A HÉTVÉGÉN IS VÁRNAK A SZEGEDI MOZIK

A BELVÁROSI MOZIBA JÖN A GALAXIS ŐRZŐI: 3. RÉSZ

A Marvel Studios új filmjében, A GALAXIS ŐRZŐI: 3. RÉSZ-ben a hőn szeretett különc banda már kicsit máshogy fest. Peter Quillnek, akit még mindig gyötör Gamora elvesztése, össze kell verbuválnia csapatát, hogy megvédjék az univerzumot és megóvják egyik társukat is. Ha ez a küldetés nem jár sikerrel, az a galaxis őrzőinek végét jelenti…

A CINEMA CITY VÁSZNÁN MÉG MINDIG MEGNÉZHETED A CSIZMÁS, A KANDÚR: AZ UTOLSÓ KÍVÁNSÁG ANIMÁCIÓS VÍGJÁTÉKOT

Idén visszatér mindenki kedvenc tejimádó, kardforgató, veszélyekre fittyet hányó macskája. A DreamWorks Animation több mint egy évtized után rukkol ki egy új kalanddal a Shrek-univerzumból, amelyben a bátor bandita Csizmás Kandúr ráébred, hogy nagy ára volt annak, hogy fittyet hányt a veszélyre, és nem ügyelt a testi épségére. Kandúr nyolcat eltékozolt a kilenc életéből, bár már nem is számolta őket. Most tehát az eddigi legnagyobb kalandja vár rá: vissza akarja szerezni az életeit.

AZ ÉJSZAKA A KLUBOKÉ

Bőven akad választék annak is, aki az éjszakai élet pörgésére vágyik Szegeden. Mutatjuk, mivel készülnek a hétvégére a klubok!

BÁRKA

Helyszín: Bárka, Roosevelt tér 1., Szeged.

Szombati kedvenc DJ-nk, Robert Simon DJ a deep house dallamok mestere és a hamisítatlan Bárka hangulat vár minden kikapcsolódni vágyó szegedit a Roosevelt téren!

RETRO KLUB

Helyszín: Retro Klub (Széchenyi tér 3, 6720).

Szombaton Welldan lesz a lemezjátszók mögött a Retro-ban, ahol egy újabb fergeteges hangulatú partival csaphatsz bele a hétvégébe!

HUNGI

Helyszín: Hungi, Stefánia 8., Szeged.

Egy hatalmas WHITE PARTY-val borzolják a kedélyeket ezen a szombaton a Hungiban! Ami biztos: jó hangulat, exkluzív környezet, csodás Hölgyek és Dj. Novák, aki garantálja, hogy a táncparkett királya leszel ezen az estén!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb