Szegedi ArcokVideo365

Pontosan 10 éve hódította meg az országot Mr. Forrónaci, azaz a szegedi p@csaember (videóval)

Kérdezték már a lányok, hogy nem fáj-e – nyilatkozta az RTL-nek pontosan 10 évvel ezelőtt Csányi Gábor, vagyis Mr. Forrónaci, akit az ország csak a szegedi picsaember néven ismer. Már 10 éve, hogy a tejipari cégnél segédmunkásként dolgozó férfi meghódította az országot, aki akkor interjút is adott a Fókusznak – emlékezett ma vissza a szegedi kuriózumnak tartott Gáborról az RTL.

10 éve lépett be a köztudatba a szegedi Csányi Gábor, vagyis Mr. Forrónaci. Szeged emblematikus arca egy évtizeddel ezelőtt az extrém rövid nadrágjaival hívta fel magára a figyelmet, az RTL tudósítása szerint akkor alig pár nap alatt több mint 10 ezer like-ot gyűjtött össze a közösségi oldalon. Sőt, Csányi Gábor énekesként is szerencsét próbált a 2014-es X-Faktorban. A portál most közzétette az akkori interjút Gáborral, és igen érdekes volt ezt 10 év távlatából újra látni:

SZÍVESEBBEN HASZNÁLJA A FORRÓNACI KIFEJEZÉST

Csányi Gábor egyébként időről-időre feltűnik, 2021-ben a Kárász utcán csíptük el egy interjúra, aki akkor elárulta nekünk, hogy nem szereti a Picsaember megnevezést, hiszen ennek van egy bizonyos negatív, pejoratív értelme, sokkal szívesebben használja a Forrónaci kifejezést. És igen, a rosszindulatú beszólások is hozzájárultak, hogy Mr. Forrónaci egy időre eltűnt Szeged utcáiról, de akkor kiderült: nem örökre. A teljes interjút itt olvashatod:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb