Mindenmás

A Szeged365 kerekasztal beszélgetésen vett részt a Maláta Kézműves Sörözőben! Eddig közel 100 lovag csatlakozott, és segített a Reménysugár Alapítványnak! (videó)

A Maláta Lovagrend a héten alakult meg azzal a nem titkolt szándékkal, hogy a magyar kézműves sör rajongók összefogásával tudjon a lehető legtöbbet segíteni azoknak, akiknek éppen nagy szükségük van rá. Három héten keresztül, aki a Maláta Kézműves Sörözőben a MONYO Brewing Co. mangó söréből iszik, automatikusan a Maláta Lovagrend tagjává válik, hiszen már segített is 200 Ft-al a Reménysugár a daganatos gyermekekért alapítványnak. Erről beszélgettünk a MONYO Brewing Co. sörfőző mesterével és kommunikátorával, Antival és Botival, valamint Dr. Kovács Dénessel, az alapítvány kuratóriumának elnökével.

Nincs megegyezés olyan lovagrend, ahol ennyire kellemes a lovaggá avatás. A szegedi Maláta Kézműves Söröző és Grill Terasz arra gondolt, hogy aki egy bizonyos sörből fogyaszt legyen lovag, hiszen ezzel máris segített a Reménysugár alapítványnak. Erről a kreatív kezdeményezésről itt írtunk Nektek elsőként:

A MONYO Brewing Co. sörfőzde előtt emeljük kalapunk. Nem csak azért mert Anti a hazai kraft forradalom félisten sörfőzője, nem csak azért mert áldott legyen mindenki neve akik ilyen fenséges nedüket tudnak gyártani, hanem mert vajból van a szívük. Anti amint meghallotta a jótékony kezdeményezést egyből Szegedre jött.

A Szeged365-öt felkérték egy kerekasztal beszélgetésre, ahol Anti a MONYO Brewing Co. sörfőző mestere kollégájával együtt azonnal be is léptek a szegedi Maláta Lovagrendbe. Dr. Kovács Dénes a Reménysugár Alapítvány kuratórium elnöke nagyon meghatóan beszélt azokról a nehéz pillanatokról, amiket a családnak át kell élnie amikor kiderül hogy beteg a kicsi gyermek. Ezekben a rendkívül nehéz időkben tud segíteni az Alapítvány. Arról is beszélgettünk hogyan tudunk mi szegediek segíteni, mire gyűjt az alapítván:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb