Kikapcs

Barbatrükk, négy keréken: egyetlen nagybevásárlás árából intéztünk egy új SUV-t a Suzuki Veszpréminél

Meglepően korrekt áron kínálják a vadonatúj, 2022-ben generációváltáson átesett Suzuki S-Cross – t a Veszprémi Autószalonban, a listaáron picivel 8 millió alatt induló családi kompaktot cégautóként havi bő 70 ezer forintért guríthatjuk ki az Algyői úti szalonból. Annyiból, amennyibe egy nagyobbacska shopping kerül az egyik szegedi hipermarketben. Amikor megláttuk a népszerű crossover árcéduláját, eszünkbe is jutott az egyik Szeged365 olvasó két héttel ezelőtti üzenete.

“Majdnem sírtam. Megvolt egy kiadós nagybevásárlás a ________ – ban és a pénztárnál a hölgy majdnem 68 ezres összeget ütött be a kosárban lévő, nagyjából két hétre elég dologra”

– írt ránk Péter (a multi nevét nem írtuk ki).

Magyarán, 68 ezer ropogós magyar forint volt a shopping, miközben 10 ezer forinttal többért már egy komoly autónk is lehet, a szóban forgó S-Cross havi törlesztőrészlete ugyanis 77.988 Ft a Veszpréminél. Mindez persze havonta fizetendő, de a nagybevásárlás is.

TAVALY ÚJULT MEG A SUZUKI EGYIK KÖZÖNSÉGKEDVENCE, BAJNOK A CSOMAGTARTÓ ÉS A LÁBMÉRET, DE NAGYOT ÜT A 9 COLOS HD KIJELZŐ IS

Hét évvel az előd bemutatása után érkezett az SX4 S-Crossból lett Suzuki S-Cross, immár SX4 nélkül. A 2022-ben újjászületett családi crossover elölről újult meg az S-Cross a legalaposabban, az Algyői úti szalonba lépve a fekete zongoralakk-borítású hűtőrács tűnt fel, amely az új LED-es fényszórókkal nagyon feldobja az autót, a lámpákat összekötő fényes díszléc pedig optikailag hatásosan szélesíti az orrot. Belül a legfeltűnőbb a házimozi méretre hajazó érintőképernyő megjelenése: GL és GL+ szinten a multimédiás rendszer kijelzője 7 hüvelykes, WVGA-felbontással, de a szalonban lévő GLX-ben már 9” volt a monitor képátlója és HD a felbontása.

A japánok mindig is okosak voltak térkihasználás téren, így aztán akárcsak a régi SX4 S-Cross esetében, most is szellős lett a hátsó lábtér és kategórián belül egészen ügyes a 430 literes csomagtartó. Megmaradt a meredekebb és döntöttebb állásban is rögzíthető hátsó üléstámla, az ülések lehajtásával a csomagtér 1230 literesre bővíthető.

VAN ÉLET A 150 LÓERŐ ALATT: 9 ÉS FÉL MÁSODPERC ALATT TUDJA A SZÁZAS SPRINTET

Az ajánlatban szereplő autó a K14D kódjelű benzines motorral gurul, 1373 köbcentivel, 129 lóerővel és 235 Nm forgatónyomatékkal. Ha azt mondanád, hogy 150 lóerő alatt nincs autó, szólunk: kézi váltóval és automatával is 9,5 mp alatt gyorsul 100-ra az elsőkerék-hajtású Suzuki S-Cross, de az összkerekesek sprintideje is 10,2 másodperc, a végsebesség mindkét esetben 195 km/óra.

MOST JÖN AZ IGAZI BARBATRÜKK: EGY NAGYBEVÁSÁRLÁS ÁRÁÉRT A TIÉD LEHET AZ ÚJ S-CROSS

Kellemes meglepetés az autó (kedvezményesen) 8 millió alatti ára, főleg annak tükrében, hogy micsoda horror vár arra, aki 2023. májusában végigböngész egy új autó árlistát Magyarországon. Kis túlzással azt is írhatnánk, hogy 10 millió alatt majdnem hogy csak a Suzuki két SUV-ját, a cikkünkben szereplő S-Cross – t és a Vitarát találjuk,

ráadásul a szóban forgó S-Cross havi törlesztőrészlete mindössze 77.988 Ft fix összeg a Veszpréminél.

Mindez a céges autó vásárlásra vonatkozik, Suzuki + flotta lízinggel, 40% kezdőrészlettel, 60 hónapos futamidővel.

A bombajó ajánlatot IDE kattintva éred el, vagy személyesen:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb