Mindenmás

Tűnj ki a tömegből Szeged legegyedibb SSI Home Design kiegészítőivel, amikből egyet most Te is megnyerhetsz!

Szeged egy hatalmas város, ahol eszméletlen sok fantasztikus és egyedi ember él, akik igyekeznek kitűnni a tömegből egy-egy ruhadarabbal, vagy kiegészítővel. Szerintünk azonban a legjobb módszer egy egyedi konyhában, okos nappaliban, vagy különleges világítással ellátott hálószobában rejlik. Ilyen filozófia mentén alapította meg egy szegedi testvérpár az SSI Home Design-t, ahol tényleg minden RÓLAD szól.

Simon Alexandra és Szimonetta egy végtelenül aranyos és céltudatos testvérpár, akikben megfogalmazódott az ötlet, hogy segítenek minden szegedinek kifejezni a belső értékeit a lakásukon keresztül. Ha kíváncsi vagy, honnan pattant ki a nagyszerű szikra, az SSI Home Design ötlete, nézd meg korábbi videónkat:

Bevalljuk őszintén, nálunk a szerkesztőségben az egy főre jutó lakberendezők száma viszonylag alacsony, így számunkra az egyik legjobb SSI Home Design szolgáltatás a lakberendezési tanácsadás, amely során mindenben segítenek nekünk a lányok a színösszeállításoktól kezdve egészen az utolsó kis poháralátétig. Személyes terepfelmérés után elkísérnek minket saját üzletükbe, ahonnan kiválaszthatjuk a számunkra megfelelő kiegészítőket, de ha máshonnan szeretnénk beszerezni az anyagokat, akkor akár más üzletekbe is eljönnek velünk.

Alexandra és Szimonetta elmondása szerint a személyre szabhatóság a legnagyobb fegyverük, amit nem félnek használni, így az SSI Home Desing mester asztalosai és villanyszerelői bármit megcsinálnak, amit kérünk tőlük. Az egyedi világítás fogalmát is felturbózták a lányok, ugyanis intelligens rendszerüknek köszönhetően akár telefonról is irányíthatjuk az egész lakás fényösszeállítását.

Akár már ma megteheted Te is az első lépést az új személyre szabott otthonodhoz, ugyanis kaptunk két kézzel készített egyedi fa dekorációt, amiket kis is sorsolunk közöttetek. És hogy hű maradjon az egyéniségéhez az SSI Home Design, Te választhatod ki, hogy melyiket szeretnéd megnyerni. A nyereményjátékot a Szeged365 Facebook oldalán találod.

Ezeket a fantasztikus egyedi dekorációkat nyerheted most meg!

Ha szeretnél szétnézni az SSI Home Design üzletébe, ne habozz, lesd meg a hatalmas kínálatot Szegeden a Bibó István utca 1. szám alatt, ahol garantáljuk, hogy olyan kiszolgálásban és látványban lesz részed, amitől tátva marad a szád. Bármilyen kérdésed van, irány az https://ssihomedesign.hu/

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb