Sport

Ismét szegediek nyakában csillog az érem: Suba Róbert és Varga Katalin is bronzérmes a gyorsasági kajak-kenu és parakenu Világkupán

A magyar versenyzők négy érmet, egy-egy aranyat és ezüstöt, valamint két bronzot szereztek a szombati döntőkben a szegedi kajak-kenu világkupán. Ez utóbbival a szegedi para döntősök büszkélkedhetnek: Suba Róbert és Varga Katalin is bronzérmes lett!

A férfi kajakosok és a női kenusok 1000 méter egyes számában két-két hazai versenyző is a dobogóra állhatott: előbbi számban Varga Ádám nyert, Kopasz Bálint pedig harmadik lett, míg a nőknél Kisbán Zsófia lett a második, Csorba Zsófia pedig a harmadik.

NAGY BIANKA NEGYEDIK, BIRKÁS BALÁZS A HATODIK HELYEN VÉGZETT

A női kenusok páros olimpiai számában, 500 méteren Bragato Giada, Nagy Bianka kettős centikkel lemaradva a dobogóról negyedik lett, a szintén kenus Adolf Balázs az ötödik helyen jött be 1000 egyesben, míg férfi K-1 200 méteren Birkás Balázs hatodikként zárt az erős mezőnyben. Kenu kettes 1000 méteren a fiatal Rumi Gergő és Molnár Csanád a nyolcadik helyet szerezte meg. Bakó Olga betegség miatt nem tudott elindulni K-1 1000 méteren.

SUBA RÓBERT ÉS VARGA KATALIN IS BRONZÉRMES

A szombati para döntőkben, 200 méteren három érmet szereztek a hazai versenyzők: VL2-ben Juhász Tamás második, Suba Róbert harmadik, KL2-ben Varga Katalin ugyancsak harmadik lett.  

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: MTI/Szegedi Vízisport Egyesüle FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb