Sport

Videón a férfi kajaknégyes döntője – így lett bronzérmes Nádas Bence és Kuli István egysége a szegedi gyorsasági kajak-kenu és parakenu világkupa második napján

Két érmet szereztek az MVM Szeged VE versenyzői a Szegeden zajló gyorsasági kajak-kenu és parakenu Világkupa második napján, pénteken. A Kuli István és Nádas Bence fémjelezte férfi kajaknégyes egy nagyon erős mezőnyben lett harmadik. A Kuli-Csizmadia-Nádas-Tótka alkotta egység ezzel bizonyította, hogy versenyképes, így motiváltan folytathatják a felkészülést, a cél pedig az olimpiai kvótaszerzés az augusztusi világbajnokságon – közölte a Szegedi Vízisport Egyesület közösségi oldalán.

A nap másik szegedi érmét Suba Róbert szerezte, aki a második helyen ért célba a KL1 Férfi 200 méter döntőjében. Ami a további döntős helyezéseket illeti Balog Gergely és Boldizsár Dalma is 8. lett pénteken.

Az alábbi videóban visszanézhető a férfi kajak négyesek tegnapi döntője, amelyben a Kuli István, Csizmadia Kolos, Nádas Bence, Tótka Sándor alkotta egység bronzérmes lett:

HAT SZEGEDI A SZOMBATI DÖNTŐKBEN

Szombaton újabb döntőkkel folytatódik a szegedi gyorsasági kajak-kenu és parakenu világkupa. Az MVM Szeged VE versenyzői közül hatan szállhatnak vízre a finálékban. A parakenu szakágban a tegnap ezüstérmes Suba Róbert, és a paralimpiai bronzérmes Varga Katalin és Boldizsár Dalma. A gyorsasági szakágban Birkás Balázs K1 200 méteren, Nagy Bianka C2 500 méteren, Molnár Csanád pedig C2 1000 méteren döntőzhet.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás és fotó: Szegedi Vízisport Egyesület FB

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb