Közélet

Nem akárki lépett be a Maláta Lovagrendbe Szegeden! Csuja Imre is segít a Reménysugár Alapítványnak!

Ahogyan arról a hét elején írtunk Nektek, a Maláta Kézműves Sör- és grill kert kreatív módon igyekszik segíteni a Reménysugár- a daganatos gyermekekért Alapítványnak. Megalapították a Maláta Lovagrendet, és aki a Monyó Mango Hero sörből iszik, máris segített az alapítványon keresztül a nehéz időket megélő családoknak! Mutatjuk a részleteket és azt is, már mennyi mindenki csatlakozott a mozgalomhoz! Mi is!

A Szeged365 természetesen elsőként csatlakozott a mozgalomhoz, nem is volt kérdés, hogy segítünk: nem csak ittunk a szolidáris sörből, de azonnal a lehető legtöbb szegedinek is igyekeztünk elvinni a hírt. Elképesztően sokan olvastátok a cikkeinket, és természetesen egyre több szegedi csatlakozik. Tegyetek Ti is így. A MONYO Brewing Co. is bekapcsolódott személyesen is a jótékonysági mozgalomba, a sörmesterük is megérkezett Szegedre: itt írtunk arról, amikor a résztvevőkkel a Malátában megszervezett kerekasztal beszélgetésen vettünk részt:

Közben pedig a sör fogyásával fordítottan arányosan növekszik az összegyűlt összeg. A Legszegedibb Szegediek 2022-es Legszegedibb Művész nyertese Borovics Tamás is csatlakozott a Maláta Lovagrendhez.

Azóta is kapkodjuk a fejünket, hogy mennyien megmozdulnak a Maláta Lovagrend felhívására. Sándor Pál Kossuth- és Balázs Béla-díjas magyar rendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes és kiváló művész is vendége volt a héten a Maláta Kézműves Sörözőnek!

Legutóbb pedig az egyik, ha nem a legkedveltebb és legközvetlenebb színészünk, Csuja Imre, Jászai Mari-díjas magyar színművész, érdemes és kiváló művész is csatlakozott. Ezúton is üdvözöljük a Maláta Lovagrendben, büszkék vagyunk arra nagyon, hogy Ő is belépett. Aki teheti segítsen, köszönjük mindenkinek!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb