BlogKikapcsVideo365

Szegedi Pletykák Borfeszt különkiadás: stresszes, strasszos strucc-sztreccscucc, avagy így forog a szegediek nyelve pár pohár bor után

Ki tudnád mondani azt, hogy stresszes, strasszos strucc-sztreccscucc? Bevalljuk őszintén ezzel a nyelvtörővel nekünk is meggyűlt a bajunk. A Szegedi Borfesztivál látogatói azonban nem ismernek lehetetlent, vagyis jobban mondva kimondhatatlant, óriási elszántsággal küzdöttek nyelvtörőinkkel a 10 napos hatalmas bormustra első estéjén, pénteken.

A tavalyi nagy sikerű nyelvtörős játékunkkal idén is visszatértünk a Szegedi Borfesztiválra, ahol szép magyar nyelvünk újabb remek darabjaival izzasztottuk meg a borozgató szegedieket. Arra kértük őket, hogy olyan nyelvtörőket mondjanak ki, mint:

  • a stresszes, strasszos strucc-sztreccscucc,
  • vagy a “Te tetted-e e tettetett tettet, te tettetett tettek tettese, te!”,
  • de sokan megpróbálkoztak a “Rájár a rájára a rúd: rút arája jó pár órája vár rája” – mondat kimondásával is.

Természetesen az ajándék sem maradt el: a pörgős nyelvű, vállalkozószellemű szegediek egy üveg borral és egy eredeti Szeged365-ös passztartóval gazdagodtak.

Arról, hogyan abszolválták a feladatot a Borfesztivál látogatói győzödj meg magad Magyar Andor kollégánk videójával!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Operatőr és fotó: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb