Sport

A Szedeák ezt is behúzta: zsinórban a negyedik győzelmüket aratták, ezúttal a Nyíregyháza ellen

Egymás után a negyedik győzelmét aratta a Naturtex-SZTE-Szedeák csapata: szombaton a Tippmix férfi kosárlabda NB I./A csoport, alsóházi rájátszás, 7. fordulójában 84–93-ra megverték a HÜBNER Nyíregyháza BS csapatát is.

KILENC PONTTAL NYERT A SZEGED A NYÍREGYHÁZA ELLEN

A jelenlegi állás szerint az Atomerőmű SE hazai pályán 11 ponttal nyert a Honvéd ellen a férfi kosárlabda NB I alsóházi rájátszásának szombati fordulójában. A paksiak legeredményesebb játékosa, Deon Edwin 22 pontot dobott, a túloldalon Taz Sherman 31 pontig jutott. Az MVM-OSE Lions odahaza 97-86-ra verte a Kaposvárt, a hatos sereghajtója, a Nyíregyháza hazai pályán 9 ponttal kikapott a Szegedtől.

“VÉGIG 10 PONT KÖRÜLI KÜLÖNBSÉGGEL VEZETTÜNK”

“Kontrolláltuk az egész mérkőzést, végig tíz pont körüli különbséggel vezettünk. Védekezésben és támadásban is akadtak ugyan hibáink, de a szerda-szombat ritmusban ez benne van, a legfontosabb, hogy nyertünk ma este. Ugyanígy komolyan akarjuk venni a hátralévő mérkőzéseinket is” – nyilatkozta a meccs után Nikola Lazics vezetőedző.

ÖSSZEGZÉS

HÜBNER Nyíregyháza BS–Naturtex-SZTE-Szedeák 84–93 (14–17, 25–27, 16–22, 29–27)
Tippmix férfi kosárlabda NB I./A csoport, alsóházi rájátszás, 7. forduló. Nyíregyháza, Continental Aréna, 200 néző. Vezette: Nagy V., Ádám, Györfy.
Nyíregyháza: PERRY 30/3, Kass 3/3, Bazsó 4, Pipiras 14/6, COPES 18. Csere: Kiss B., Fazekas 11/9, Szobi, Koné 4. Vezetőedző: Darko Radulovics.
Naturtex-SZTE-Szedeák: WASHINGTON 14/9, Polányi 6/6, Person 17/6, NICHOLSON 21, Bognár 9. Csere: Kerpel-Fronius 6, Filipovics 6, Balogh 2, Carter 12/3. Vezetőedző: Nikola Lazics.

Jövő héten a szezon két utolsó hazai mérkőzése következik, szerdán előbb a Paksot, majd szombaton a Kaposvárt fogadja a Szedeák az újszegedi Sportcsarnokban.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: szte-szedeak.hu/MTI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb