Mindenmás

Nem indult zökkenőmentesen a vasárnap: a Lőwy Sándor utcában szikrázik egy villanyvezeték, egy autó pedig felborult az éjjel Hódmezővásárhelynél

Nem indult zökkenőmentesen a vasárnap: mint ahogy a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságtól megtudtuk, nem sokkal éjfél előtt felborult egy autó Hódmezővásárhely és Mártély között. Olvasónk, Peti pedig arról értesített bennünket, hogy szikrázik egy villanyvezeték Szegeden, a Lőwy Sándor utcában.

A Katasztrófavédelem tájékoztatása alapján nem sokkal éjfél előtt tetejére borult egy gépkocsi a Hódmezővásárhelyt és Mártélyt összekötő út 28-as kilométerszelvényénél. A járműben csak a vezetője utazott. A hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók és a társhatóságok teljes útlezárás mellett dolgoztak a helyszínen.

Vasárnap reggel Peti értesített bennünket arról, hogy szikrázik egy villanyvezeték Szegeden, a Lőwy Sándor utcában, legyetek óvatosak, ha arra jártok.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb