Mindenmás

Orvostanhallgató volt az áldozat, akire valószínűleg féltékeny volt a gyilkos

Május 13-án írtuk meg: két holttestet találtak egy szegedi lakásban Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai szombat hajnalban, mint közleményükben írták, felmerült az emberölés gyanúja. Azóta egyre több részlet derül ki a szomorú eseményről.

Bár a rendőrség a helyszínt nem közölte, nem hivatalos forrásból úgy értesültünk, hogy a felsővárosi Dankó Pista utcában történhetett meg a tragédia. Hogy kettős gyilkosság történt, vagy az áprilisi esethez hasonlóan a gyilkos a tettét követően magával is végzett, egyelőre nem tisztázott.

Később megtudtuk, hogy egy ott élő férfi vélhetően először meggyilkolta tajvani származású barátnőjét, majd saját magával is végzett. A Bors úgy tudja, hogy az ázsiai nő nemrégiben bérelte ki a lakást, és magyar származású barátja pedig ugyan nem nála élt, de gyakran volt ott.

A legújabb, ma esti hírek szerint az áldozat orvostanhallgató lehetett. Az RTLKLUB információi szerint barátja ölhetett meg egy tajvani lányt, ezután a férfi magával is végzett. Az informatikával foglalkozó férfi az apja vadászpuskájával lőtte le a lányt, és azzal végzett magával is.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb