Szegedi Arcok

Pangás van az építőiparban? Nem az ATTRECT Bau-nál: csapatot bővít a szegedi burkoló dreamteam

Hetek óta tele van a sajtó azzal, hogy a gazdasági válság utolérte a hazai építőipart, azonban úgy fest, a szegedi ATTRECT BAU ebből nem sokat érez: mint Szélpál Dávid ügyvezető nyilatkozta, telis-tele vannak munkával, a megnövekedett piaci igényekhez pedig csapatbővítés dukál. Új kollégát keres Szeged újgenerációs burkolócége, szerintünk pont Téged…

Kemény időszak áll a szegedi építőipari szakik mögött: a három felvonásos COVID-válság után kitört az orosz-ukrán háború, majd már jött is az energia – és inflációs válság. A piac megtorpant, de nem az Attrect Bau-nál.

“Hónapokra be vagyunk táblázva”

– magyarázta a fiatal szegedi szakemberekből álló építőipari csapat feje, Szélpál Dávid, aki azt kérte munkatársaitól, hogy alázattal és profi hozzáállással hálálják meg a kuncsaftjaik bizalmát. A szegedi cég bővülés előtt áll, egyszerre három kollégát is keresnek:

  • az építőipari divízióba (Attrect Bau) egy gyakorlott szárazépítészt és egy profi burkolót,
  • míg a tisztasági (Attrect Clean) csapatba egy szegedi, fiatal(os) takarítónőt.

A pozíciókra az [email protected] és az [email protected] e-mail címeken tudsz jelentkezni, mint az ügyvezető elmondta, piacképes, korrekt fizetéssel és barátságos, de eredményorientált szellemiséggel várnak. Információs vonaluk is van, a +36 (70) 676 7333 számon tudsz érdeklődni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb