Kikapcs

Lesz Groovehouse koncert, vagy sem? Reméljük, hogy a zivatarok nem tolnak ki a Szegedi Borfesztivállal, mutatjuk a mai programokat!

Ma végre előbújt a nap is Szegeden! Nagyon kellett már, hiszen napokig úsztunk az esőben, így ha a szerencse kitart mellettünk, akkor csapadékmentesen telhet a Borfesztivál Szegeden. Az előrejelzések szerint zivatarok azért még lehetnek, tehát ne tedd messzire az esernyődet. Az időjárás mellett természetesen mutatjuk azt is, hogy milyen programokkal találkozhatsz ma a Széchenyi téren!

Időjárás fronton az előrejelzések azt mutatják, hogy a délután folyamán egy-egy zivatar lecsaphat Szegedre, viszont titkon abban reménykedünk, hogy ez csak elővigyázatosság, és valójában kitart még egy kicsit a napsütés városunkban. Az Időkép szerint ha mégis beteljesülne a jóslat, akkor felhőszakadás, jégeső és viharos szél is lehet. Fázni viszont így sem fogunk: egész délután 23 fokban borozhatunk a Széchenyi téren.

EZ VÁR RÁD MA A BORFESZTIVÁLON

Ami a felhozatalt illeti, a mai programok között ismét fellelhető a blues, a lágy dallamok és persze a féktelen esti bulizás. Itt lesz velünk a Groovehouse, utánuk pedig jön Bebe és a Buligánok. A részletes program így fest:

ÁRKÁD Szeged színpad

  • 17.00 Blues Bell
  • 19.00 Szilágyi Attila
  • 20.50 Jótékonysági borárverés
  • 21.00 Smink Zenekar

Pingvin Patika színpad

  • 17.00 Blues 4 You
  • 18.30 Groovehouse
  • 20.00 Bebe és a Buligánok

Dugonics tér

  • 17.00 Kozmosz Egyesület
  • 18.00 Szeged Linedance

A szervezők egyébként a rendezvény közösségi oldalán azt írják, hogy a nagy mennyiségű csapadék miatt előfordulhat, hogy a meghirdetett műsor érintésvédelmi okokból nem tartható meg, a legnagyobb igyekezetük ellenére sem.

Esőnapra pedig a fesztivál és a közreműködők feszített programja miatt nincs lehetőség, ezért kérik a fesztiválon részt vevők megértését. Nos, reméljük, hogy nem tol ki a szegediekkel ez a fránya időjárás!

KÉSZPÉNZMENTES A FESZTIVÁL

Azt se feledd, hogy a borfesztiválon idén is kizárólag üvegpohárban lehet inni a finom borokat, az eldobható műanyag poharak már tavaly kivonásra kerültek. A fesztivál emblémájával ellátott 48 cl-es pohár egyébként hazavihető emlékbe. Az idei év újdonsága viszont az, hogy bevezetik a készpénzmentes fizetést! A Széchenyi téren, a Klauzál téren, a Dugonics téren és a Dóm téren étel és ital vásárláskor csakis Festipay kártyával, vagy saját bankkártyával lehet fizetni, viszont kivételt képeznek a kézművesek és a Szegedi Hídivásár kiállítói.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb