Mindenmás

“Sok mindent láttam már, de ilyet nem” – akkora özönvíz és a sár zúdult az M4-esre, hogy le kellett zárni (videóval)

Látványos felvételek kerültek elő az M4-es autópályát szerdán elöntő özönvízről. Az elmúlt napok heves esőzései miatt az autók csak araszolva tudtak haladni a hatalmas sárban és vízben. Az M4-es autópálya Albertirsa és Pilis közötti szakaszát a heves esőzés okozta vízátfolyás miatt a rendőrség végül kénytelen volt teljes szélességében lezárni.

A hirtelen lezúduló csapadék miatt az autóút 53-as kilométerénél alakult ki víz- és sárátfolyás. Az özönvízről több látványos felvételt is készítettek az arra közlekedő autósok. A Budapesti Autósok egyik olvasója – az alább látható – videóban úgy fogalmaz, sok mindent látott már, de ilyet nem. „Hömpölyög a sár az M4-esen keresztül.”

Az Időkép egyik olvasója által készített videón az is látszik, hogy az út melletti földekről ömlik le a sár az autók elé. Félelmetes:

A nagy mennyiségben lezúduló csapadék azonban nem csak az M4-esen okozott gondokat. A Nógrád vármegyei Bujákon például kiöntött a patak, emiatt száz-százötven méter hosszan, 5 centiméter magasan állt a víz az utcában, a házak kertjében – írja az Index.

Mindeközben Szegeden:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb