Mindenmás

A csongrádi bíróság előtt ordítozott és cirkuszolt egy nő, most letartóztathatják

A letartóztatását indítványozták annak a nőnek, aki idén tavasszal, két alkalommal is rendbontó módon lépett fel a Csongrádi Járásbíróságon – közölte a Szegedi Járási Ügyészség pénteken.

A közlemény szerint a nő első ízben 2023. március 23-án jelent meg a bíróságon, ahol közölte, hogy az egyik ott dolgozó bíróval szeretne beszélni. A biztonsági őrök viszont indok hiányában távozásra szólították fel. Ekkor azonban kiabálni kezdett és rátámadt az egyik őrre, akit arcon ütött.

FENYEGETŐZÖTT ÉS ORDÍTOZOTT

A közleményben az áll, hogy miután kivezették az épületből a bejárati ajtóba többször is belerúgott. A második esetre most szerdán került sor, amikor a nő ismét megjelent a bíróság előtt, és megint követelni kezdte, hogy beszélhessen a bíróval. Mivel az épületbe ismét nem engedték be, az utcán ordítozva becsületsértő kifejezésekkel illette a bírót, és azzal fenyegetőzött, hogy súlyos bűncselekményeket követ el ellene.

MA DÖNT A BÍRÓ

Az ügyészség ezek után a garázdaság, minősített zaklatás, valamint becsületsértés miatt folyamatban lévő büntetőeljárásban a bűnismétlés tényére és veszélyére figyelemmel indítványozta a nő letartóztatását. Az ügyészi indítvány tárágyában a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája fog ma dönteni.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb