Szegedi Arcok

Szebb, mint egy új Zsiguli és csendes: teljesen új, elektromos takarítógépet szerzett be az SZKHT

Egy teljesen új, elektromos takarítógépet szerzett be a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. A csodagépet pénteken délelőtt a Kölcsey utcában vetették be először, ami a legapróbb résekből is kiszedi a koszt és a csikket.

Ma igazán felpörög Szeged, indul a Dóm téri kavalkád, tart a Borfesztivál és a díszközgyűlést is megtartják. A városnak természetesen erre az alkalomra csillogóan tisztának kell lennie, így be is vetették a teljesen új, elektromos takarítógépet Szegeden. A Kölcsey utcában próbálták ki az új szerkezetet, ami nem szennyez, és bármilyen apró pici kis helyre befér, a seprűs autóhoz képest így a térkövek közötti legapróbb résekből is kiszedi a koszt és a szemetet.

Mint megtudtuk, egyszerű, könnyen használható és rendkívül hatékony a gép, gyakorlatilag mindennel elbánik: cigarettacsikkek, dobozok, palackok, kutyaürülék, elszáradt levelek, fa/acél/alumíniumforgács, vagyis konkrétan nincs lehetetlen előtte. 100 százalékban elektromos meghajtású, így csendes, ezért nem zavarja a lakókat sem.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb